Bahar Candan'a sinirlenen Seyhan Soylu'nun ünlü fenomene verdiği ceza sosyal medyada olay oldu

Ünlü fenomen Bahar Candan'ın yorumcusu olduğu programda yağ konusunda sarf ettiği sözler Seyhan Soylu'yu kzıdırınca programda garip anlar yaşandı. İşte habere ilişkin o detaylar...

11.03.2022-15:22 - (Son Güncelleme: 11.03.2022-15:22)

Katıldığı bir moda yarışmasında yaşam tarzı ve sarf ettiği sözler ile kısa sürede fenomen biri haline gelen Bahar Candan, şimdilerde bir magazin programın yorumcusu olarak ekranlara geliyor. Al Sana Haber isimli magazin programının yorumcusu olan ve yaptığı açıklamalarıyla çok konuşulan Candan, önceki gün programda yaptığı hareketlerle büyük tepki çekti. Son zamanların en çok konuşulan konuları arasında yer alan ayçiçek yağı ve fiyatları hakkında ünlü fenomen dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Flash TV'den Youtube'a geçiş yapan programda Candan yağın fiyatlarının az olduğunu dile getirerek; ''200 TL bence yağ için çok az. Bence 1000 TL olmalı. Çünkü benzine ne kadar ödüyorlar? Yağa ne kadar ödüyorlar? Yağ da bir insanın benzini. Bu zamanda ne ucuza alınıyor ki yağı ucuza alsınlar? Yağa haksızlık oluyor'' şeklinde konuşması büyük tepki çekti. Ünlü fenomenin bu sözlerine sinirlenen programın moderatörü Seyhan Soylu ise Candan'a bir bardak dolusu yağ içirdi. Bu görüntüler olay olduktan ve çok konuşulduktan sonra inanılmaz bir olay daha meydana geldi. 

Seyhan Soylu’dan Bahar Candan’a manyak çıkışı

Yaptığı açıklamaları ve büründüğü karakterle herkesi hayrete düşüren ünlü fenomen Bahar Candan, gündeme gelmek için elinden geleni yapmaya devam ediyor. Yaptıklarının ve yapacaklarının sınırı olmayan ünlü fenomen bu kez de yorumcusu olduğu programda üstünü çıkarıp üzerine sıvı yağı dökmeye kalkıştı. Son günlerde herkesin pahalılık nedeniyle gündeminde düşürmeyen ayçiçek yağının ucuz olduğunu söyleyen Candan'ın bu sözleri programın moderatörünü sinirlendirdi. Seyhan Soylu eline yağ şişesini alan ve üzerine dökmeye kalkışan Bahar Candan'ın başından aşağı yağ dökerek; ''Sen manyaksın, artık yeter'' şeklinde konuştu. Candan ve Soylu'nun bu hareketleri sosyal medyada eleştirilirken, magazinin gündeminde de genişçe yer aldı. 

Bahar Candan yağ döktü

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal