Gülşen ve Ozan Çolakoğlu boşanıyor mu? Ünlü popçunun eşinden boşanacağı iddia edildi

Ünlü şarkıcı Gülşen, iddialı kostümleri ve sahne şovlarıyla magazin gündeminin en çok konuşulan kadınları arasında yer alıyor. Fakat, ortaya atılan bir söylentide Gülşen'in özel hayatında işlerin yolunda gitmediğini hatta eşi Ozan Çolakoğlu'ndan boşanacağı ifade edildi. Peki, Gülşen ve Ozan Çolakoğlu boşanıyor mu? İşte ünlü popçunun eşinden boşanacağına dair ortaya atılan o iddia..

11.03.2022-14:30 - (Son Güncelleme: 11.03.2022-14:43)

Sahnelerin en iddialı şarkıcılarından biri olan Gülşen, sıra dışı kostümleri ve sahne şovlarıyla herkesi kendine hayran bırakıyor. Özellikle son dönemlerde tercih ettiği sahne kıyafetleriyle adında sürekli söz ettiren Gülşen'in özel hayatı da oldukça fazla merak ediliyor. Müzik piyasasının tanınan isimlerinden Ozan Çolakoğlu ile evli olan Gülşen'in eşinde boşanacağı yönünde ortaya atılan bir iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. Eşinin hiç bir zaman sahne kıyafetlerine ve sahne şovlarına karışmadığını söyleyen Ozan Çolakoğlu'nun Gülşen'in son sahne şovunda yaptığı kucak dansı ve cesur hareketlerinin bardağı taşıran son damla olduğu söylendi.

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu boşanıyor mu?

Sahnelerin en iddialı şarkıcısı Gülşen'in yeni çıkardığı Lolipop isimli şarkısının kapak fotoğraflarının dün sosyal medyada yayınlanması büyük olay yarattı. Yaşanan son gelişmelerin çiftin arasını açtığı söylenirken Gülçen ile Ozan Çolakoğlu arasında çıkan 'Lolipop' ve 'Kucak Dansı' krizinin biraz zor aşılacağı belirtiliyor. Ozan Çolakoğlu'nun Gülşen'in yeni şarkısı 'Lolipop' için verdiği fotoğrafları onaylamadığı ve çiftin aralarının iyice açıldığı belirtildi.

Gülşen

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal