Gülşen'in Lolipop şarkısının kapak fotoğrafı olay oldu, Seren Serengil ünlü şarkıcıya demediğini bırakmadı!

Ünlü sunucu Seren Serengil, sunucusu olduğu programda Gülşen'e ağza alınmayacak sözler sarf etti. İşte habere ilişkin o detaylar...

10.03.2022-15:09 - (Son Güncelleme: 10.03.2022-15:09)

Söylemezsem Olmaz isimli magazin programının sunucusu Seren Serengil, yıllardır sunucusu olduğu programlarda ünlüler camiasına ait birçok dedikoduyu ve iddiaları yorumluyor. Sert eleştirileri nedeniyle birçok kez eleştirilerin odağı haline gelen ünlü sunucu, Gülşen hakkında tepki çeken sözler söylemeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde verdiği konserde bir arkadaşının kucağına oturan Gülşen, önceki gün yeni çıkacak olan şarkısının kapak fotoğrafını yayınlamıştı. Ünlü şarkıcının fotoğraflarını yorumlayan Seren Serengil, Arto ve Bircan Bali çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Serengil: Lolipop'taki şey yıldızı gibi

Ünlü sunucu Seren Serengil, Gülşen'in yakın zamanda çıkacak olan Lolipop şarkısının kapak fotoğrafını değerlendirdi. Serengil, göğüs uçlarının kapalı olduğu fotoğrafa bakıp; ''Amsterdam'da bir kafede masanın üstüne kötü bir dergi gördüm. İğrenç, kapaktaki kadın aynı poz sadece göğüs uçlarını kapamış. Çok çirkin artık... Çok utanç verici. Bunlar artık kocası çok geniş olmak lazım. Lolipop'taki şey yıldızı gibi derler ya şey yıldızı gibi. Bunun ötesi bunun filmi. Bunun klibini düşünemiyorum'' şeklinde konuştu. Serengil'in yaptığı benzetme sonrası Arto da; ''Açık ilişki mi yaşıyor acaba?'' diyerek bir başka olay olacak konuyu daha ortaya attı. Gülşen'in kapak fotoğrafının olay olması kadar, Serengil'le Arto'nun da konuya ilişkin yorumu oldukça çarpıcı oldu. Canlı yayında sarf edilen o sözlerden sonra ünlü şarkıcı Gülşen'in herhangi bir açıklamada bulunup bulunmayacağı ise şimdiden merak konusu olmaya başladı. 

Seren Serengil'den Gülşen'e olay sözler

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal