Aleyna Tilki'den iç çamaşırlı poz! Fotoğraf yorum yağmuruna tutuldu

İngiltere'de tatil yapan genç şarkıcı Aleyna Tilki paylaştığı iç çamaşırlı pozuyla gündemde bomba etkisi yarattı. Paylaştığı fotoğraf yorum yağmuruna tutulu.

10.03.2022-11:39 - (Son Güncelleme: 10.03.2022-13:50)

Sesi ve seslendirdiği şarkılarıyla genç yaşta pop müziğinin önemli isimleri arasında yer alan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Başarılı şarkıcılık kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla çok konuşulan Tilki, önceki gün yine bir fotoğrafla çok konuşulmaya devam ediyor. Müzisyen Uzi ile yaşadığı kısa ilişkiden sonra ayrılarak İngiltere'ye tatile giden Aleyna Tilki paylaştığı fotoğraflarla adından sıkça söz ettiriyor. Yakın arkadaşı Serel Yereli ile beraber Londra'da müzik çalışmaları yapan Aleyna Tilki paylaştığı iç çamaşırlı pozuyla gündemde bomba etkisi yarattı. Dün Serel Yereli'nin klip çekiminin kamere arkası görüntülerini paylaşması medyayı sallayınca Aleyna Tilki'de yakın arkadaşının izinden giderek iç çamaşırlı fotoğrafını paylaştı. 

Fotoğraf yorum yağmuruna tutuldu

Sosyal medya paylaştığı fotoğraflarla sık sık gündeme gelen Aleyna Tilki bu sefer de paylaştığı iç çamaşırlı pozuyla gündemdeki yerini aldı. İnstagram hesabından yeni klipinde yer alacak bir sahneden iç çamaşırlı pozunu paylaşan Aleyna Tilki'nin fotoğrafı yorum yağmuruna tutuldu.

Aleyna Tilki'nin iç çamaşırlı fotoğraflar olay oldu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal