Bir gazetecinin epilepsi krizi geçirmesine sebep olan Bahar Candan bu kez de Nihat Doğan'ı çileden çıkardı!

Ünlü fenomen Bahar Candan'ın programdaki hal ve hareketlerinden rahatsızlık duyan Nihat Doğan, Erol Köse'nin Candan'ı savunması sonrasında sinirlendi. İşte o detaylar...

04.03.2022-15:14 - (Son Güncelleme: 04.03.2022-15:47)

Flash TV ekranlarında yer alan Al Sana Haber isimli magazin programı, yakın bir zamanda Youtube'a geçiş yaparak artık magazin yorumlarını orada yapmaya karar vermişti. Televizyon ekranlarından dijitale hızla geçen Al Sana Haber programında, önceki gün korkunç bir olay meydana geldi. Programa konuk olarak giden gazeteci Başak Çokan, Bahar Candan'ın sarf ettiği sözlere dayanamayarak çileden çıktı. Ünlü gazeteci Candan'ın sözlerine çok sinirlenince, katıldığı programda epilepsi krizi geçirdi. Korku dolu anların yaşandığı programdan sonra, Al Sana Haber'in yorumcularından Ebru Polat ile Nihat Doğan hal ve hareketlerinden rahatsızlık duydukları Candan'a ateş püskürdü. 

Yorumcular Bahar Candan’a ateş püskürmüştü

Önceki gün yeni yayınlanan bölümde ünlü fenomen Bahar Candan; ''Ben Seyhan Soylu ile tanışmadan önce benim kredim kartım ve kendime ait hesabım bile yoktu. Para ne bilmezdim. Seyhan'la tanıştıktan sonra yaklaşık 3 ay gibi bir sürede milyoner oldum. Bir insan için para konu bile olmayabilir. Alt tarafı bir kağıt parçası'' cümlelerini sarf etmişti. Ünlü fenomenin bu sözlerine sinirlenen gazeteci Çokan ise; ''Ben ağladığımda çantamdan dolar getirin gözyaşını silsin dediğin için kınandın. Ben sinirli bir insan değilim ama sen de hayal dünyasında yaşama. Ben burada gözyaşı dökerken senin 'çantamdan dolar getirin' demen çok ahlaksızca bir davranış. Sana tahammül etmeye çalışıyorum'' dedikten sonra epilepsi krizi geçirmişti. Yürekleri ağza getiren bu anlardan sonra programın diğer yorumcularından Nihat Doğan ve Ebru Polat Bahar Candan'a rest çekerek; ''Bahar varsa biz yokuz'' dedi. 

Nihat Doğan Bahar Candan'a ateş püskürdü

Doğan: Burası Bahar Candan survivor değil 

Polat ile Doğan'ın bu kararından sonra Nihat Doğan yeni bir açıklama yaparak; ''Burası Bahar Candan'ın hakaretlerine karşı direnme programı değil. Burası Bahar Candan eksenli Survivor değil. Soruyorum, Erol Köse ile Bahar Candan arasında ne gibi bir organik bağ var? Açıklasın'' ifadelerini kullandı. Erol Köse'nin ünlü fenomeni savunmasına sinirlenen Doğan'ın bu sözlerinden sonra da Köse; ''Sayın Mehmet Ali Yılmaz'ın torunu gibidir, 'Bu çocukla karşılaştığın zaman sahip çıkın' demiştir. 7 yıl kadar önce çok seviyorum bu da bir suç olamaz'' yanıtını verdi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal