Bahar Candan'ın yorumcusu olduğu programda konuk Başak Çokan epilepsi krizi geçirdi! Ünlü gazeteci apar topar hastaneye kaldırıldı

Ünlü fenomen Bahar Candan, yorumcusu olduğu programa konuk gelen Başak Çokan'ı sinirlendirince ünlü gazeteci epilepsi krizine girdi. İşte habere ilişkin o detaylar...

03.03.2022-11:34 - (Son Güncelleme: 03.03.2022-12:13)

Katıldığı yarışma programıyla hafızalara kazınan sosyal medya fenomeni Bahar Candan, şu sıralar Al Sana Haber isimli magazin programıyla ekranlara geliyor. Sunuculuğunu Seyhan Soylu'nun üstlendiği ve yorumcuları arasında Candan ile Nihat Doğan'ın yer aldığı magazin programında inanılmaz bir an yaşandı. Programa konuk olarak giden gazeteci Başak Çokan ile Bahar Candan arasında yaşanan tartışma, ünlü ismin epilepsi krizi geçirmesiyle son buldu. 

Candan ile Çokan arasındaki tartışma büyüdü

Ünlü fenomen Bahar Candan'ın aylık gelirinin konuşulduğu esnada, Candan ayda 160 bin TL'den fazla kazandığını söyleyince ortalık karıştı. Candan'ın sözleri sonrası araya giren gazeteci Başak Çokan programda zor anlar yaşadı. Ünlü fenomen; ''Ben Seyhan Soylu ile tanışmadan önce benim kredim kartım ve kendime ait hesabım bile yoktu. Para ne bilmezdim. Seyhan'la tanıştıktan sonra yaklaşık 3 ay gibi bir sürede milyoner oldum. Bir insan için para konu bile olmayabilir. Alt tarafı bir kağıt parçası'' ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Çokan ise; ''Ben ağladığımda çantamdan dolar getirin gözyaşını silsin dediğin için kınandın. Ben sinirli bir insan değilim ama sen de hayal dünyasında yaşama. Ben burada gözyaşı dökerken senin 'çantamdan dolar getirin' demen çok ahlaksızca bir davranış. Sana tahammül etmeye çalışıyorum'' şeklinde konuştu. Ünlü isimler arasında yaşanan gerginlik her saniye daha da tırmanırken, Çokan'ın programda fenalaşması herkesin yüreğini ağzına getirdi.

Programda epilepsi krizi geçirdi 

Programda korku dolu anlar yaşandı

Al Sana Haber isimli magazin programının konuğu olan Başak Çokan, yorumculardan Bahar Candan ile tartışma yaşadı. Yaşadığı tartışma sonrası stüdyoda gerginlik git gide artarken gazeteci Çokan bir anda fenalaştı. Katıldığı programda epilepsi krizi geçiren gazetecinin imdadına yorumculardan Ebru Polat ile Nihat Doğan koştu. O anlarda yardım isteyen ikili; ''Dili gitti, acil kaşık getirin. Kadın gidiyor. Allah kahretsin'' diye haykırdı. Korku dolu anların ardından gazeteci Çokan apar topar hastaneye kaldırırken, yaşadığı olayın etkisinden çıkamayan Ebru Polat ve Nihat Doğan ''Bahar varsa biz yokuz'' diyerek bir daha böyle bir anın yaşanmasını istemediklerini belirtti. Ünlü gazetecinin sağlık durumu ise henüz bilinmiyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal