Survivor 2 Mart 2022 Çarşamba oylama sonucu yarışmadan giden isim belli oldu, O yarışmacı adaya veda etti

TV8 ekranlarının en sevilen yarışmalarından Survivor'da dün gece eleme heyecanı yaşandı. İşte Survivor'dan giden o isim...

03.03.2022-10:36 - (Son Güncelleme: 03.03.2022-17:58)

Ekranlarda ilk yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen Survivor, her hafta yayınlanan yeni bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da birbirinden iddialı isimlerin bir arada olduğu Survivor'da, rekabet hız kesmeden devam ediyor. Oynanan dokunulmazlık yarışlarından sonra eleme adayı olan ve sürgün adasına giden Yasin Obuz, Evrim Keklik, Aşkım Burçe Tunay ve Gökhan Keser için dün gece tansiyonun yüksek olduğu bir eleme heyecanı yaşandı. Birbirinden iddialı yarışmacıların eleme adayı olduğu konseyde adaya veda eden isim ise duygu dolu anlar yaşadı. 

Elenen yarışmacı yedeklerden kadroya girmişti

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma formatlarından biri olan Survivor, bu seneki All Star kadrosuyla nefes kesen mücadelelerin yaşanmasına neden oluyor. Bu sene sürgün adası konseptiyle izleyici karşına ilk kez çıkan yarışmacılar, eleme adayı olduklarında bu adaya giderek hem oyunlardan hem de ödüllerden mahrum kalıyorlar. Yarışmacıların hem eleme adayı olmak istememesi hem de sürgün adasının zorlu yaşam şartlarında bulunmak istememesi sebebiyle de yarışmalarda her seferinde büyük bir rekabet yaşanıyor. Bu haftanın eleme adaylarından olan ve ilk sürgün adasına giden isim Evrim Keklik oldu. Daha sonrasında ise sırayla; Aşkım, Yasin ve Gökhan sürgün adasındaki yerini aldı. Önceki gün ise adaya veda eden yarışmacının ismi belli oldu. Sms oylamasından en az oyu alarak adaya ve Survivor hayallerine veda eden yarışmacı, geçtiğimiz haftalarda yedeklerden kadroya giren yarışmacı Aşkım olarak adaya ve arkadaşlarına veda etti. Adaya veda etmeden önce duygularını paylaşan Aşkım; ''Öncelikle size ve burada bizimle ilgilenen ekibe çok çok teşekkür ederim. Davet edilmek benim için çok büyük bir gururdu. Burada harika bir takımla ve çok güçlü rakiplerle yarışma şansı elde ettim. Ben takımımı çok seviyorum, takımımla gurur duyuyorum. Onların da beni sevdiğini biliyorum. O yüzden ne bir kırgınlığım ne de bir dargınlığım var'' ifadelerini kullandı. Aşkım'ın da yarışmaya veda etmesinden sonra ilerleyen günlerde Survivor'a kimin veda edeceği ise şimdiden merak konusu oldu. 

Survivor'da kim elendi?

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal