Bahar Candan'a otel odasında büyük tuzak! Görüntüleri alınan ünlü fenomen soluğu karakolda aldı

Ünlü fenomen Bahar Candan'ın tanıştığı bir şahısın otel odasında gizlice görüntülerini aldığı iddia edildi. İşte habere ilişkin o detaylar...

17.03.2022-12:18 - (Son Güncelleme: 17.03.2022-13:53)

Yıllar önce katıldığı moda yarışmasıyla kısa sürede ününe ün katan Bahar Candan, şu sıralar Youtube da yayınlanan Al Sana Haber isimli magazin programında yorumculuk yapıyor. Son zamanlarda sarf ettiği sözler ve davranışlarla gündemden düşmeyen ve Candan, bu kez yeni bir skandalla adından söz ettirdi. Geçtiğimiz günlerde banyosundan yaptığı çırılçıplak poz sonrası, birçok eleştiri alan ünlü fenomenin önceki gün başına korkunç bir olay geldi. Candan'ın; ''Sana marka yaratalım. Ünlülerle çalışırsın'' dediği bir adamla yolda tanıştığı ve daha sonrasında otel odasına geçiş yaptığı ortaya çıktı. Alpaslan isimli şahsın daha sonrasında kendisini kandırdığı ve kovduğu iddia edildi. 

Candan şantaj yapıldığını iddia etti

Ünlü fenomen Bahar Candan, önceki gün Alpaslan isimli bir kişiyle Beyoğlu'nda tanıştı. Kısa sürede samimileşen ve kendisine vaadedilen; ''Sana bir marka yaratalım. Benim ünlü arkadaşlarım var. Senin ünlülerle reklamlarını yaparız. Benim fabrikalarım var'' şeklindeki cümlelere ünlü fenomen inandı. Tanıştıkları günün gecesinde Candan'ı arayan şahıs; ''Akşama ünlü bir otelde parti var. Ben otelin süitinde kalıyorum. Muhakkak gel. Reklam yapmak için tam fırsatı'' şeklinde konuştuğu öne sürüldü. Bunun üzerine Bahar Candan'ın da tanıştığı kişinin kaldığı otel odasına gittiği ve daha sonrasında Alparslan isimli kişinin; ''görüntülerini aldım. Şimdi s.. g. Seni rezil edeceğim'' dediği belirtildi. Bu olay sonrası soluğu karakolda alan ünlü fenomen ise tanıştığı şahsın kendisine tuzak kurduğunu ve görüntülerini alarak şantaj yaptığını söyledi.

Bahar Candan ifşalandı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal