Sivri dilliliğiyle bilinen Seren Serengil'in Can Tanrıyar'a hakaret ettiği gereçeksiyle yargılandığı davada karar çıktı!

Ünlü sunucu Seren Serengil'in hakaret etmesi nedeniyle bir süredir yargılandığı davada karar çıktı. İşte habere ilişkin o detaylar...

17.03.2022-11:53 - (Son Güncelleme: 17.03.2022-13:14)

Söylemezsem Olmaz isimli magazin programının sunuculuğunu yapan ünlü şarkıcı ve sunucu Seren Serengil, yıllardır birçok isim hakkında yaptığı yorumlarla gündeme geliyor. Ortaya attığı iddialar ve sivri diliyle bilinen ünlü sunucu, her gün yeni bir iddia ortaya atarak magazin gündemini kasıp kavuruyor. Sosyal medyayı da aktif kullanan isimler arasında yer alan ünlü sunucu, geçtiğimiz dönemlerde Cna Tanrıyar hakkında ortalığı karıştıran bir paylaşımda bulunmuştu. Serengil; ''Bu manyak içim gerekeni yapalım. Tımarhanelik ama önce bir parmaklık görsün, belki düzelir. Bu adam herkesi ölümle tehdit ediyor, namusuma laf ediyor. Kim diye sorarsanız Petek Dinçöz'ün Cumhurbaşkanına seslendiği Can Tanrıyar'dır'' demişti. Ünlü sunucunun bu sözlerinden büyük rahatsızlık duyan Tanrıyar ise soluğu savcılıkta alarak Serengil'e hakaret ettiği gerekçesiyle dava açmıştı. Bir süredir devam eden dava önceki gün sonuçlandı. 

Ünlü sunucuya para cezası kesildi

Sosyal medya hesabı üzerinden Can Tanrıyar hakkında hakaret içerikli bir paylaşımda bulunan ünlü sunucu Seren Serengil'in yargılandığı davada karar çıktı. İstanbul 41. Asliye Ceza Mahkemesi'nde gerçekleştirilen duruşmaya taraflar katılmazken, tarafların avukatı savunma için salonda hazır bulundu. Şikayetçi Can Tanrıyar'ın avukatı; ''Suçun yasal unsurları oluşmuştur. Sanık halen sistematik olarak eylemini devam ettirmektedir. Cezalandırılmasını talep ediyoruz'' ifadelerini kullandı. Serengil'in avukatı ise konuya ilişkin; ''Kamuya mal olmuş kişilerin diğer insanlara nazaran ağır eleştirilere daha fazla katlanma yükümlülüğü vardır. Müvekkilim de ifade ve basın özgürlüğü hakları kapsamında ağır eleştirilerde bulunmuştur. Hakaret kastı yoktur. Beraatini talep ediyoruz'' şeklinde savunma yaptı. Tarafların avukatlarını dinleyen mahkeme ise Seren Serengil'in Tanrıyar'a 4 bin 350 TL adli para cezasını ödemesi konusunda karar verdi. 

Seren Serengil'in cezası belli oldu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal