Seren Serengil'den öldürülen Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli hakkında canlı yayında olay itiraflar!

Ünlü sunucu Seren Serengil bu kez programında Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun aldattığı eşi Benan Kocadereli hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte habere ilişkin o detaylar...

11.03.2022-17:11 - (Son Güncelleme: 11.03.2022-17:11)

Söylemezsem Olmaz isimli magazin programının sunucusu olan Seren Serengil, her yeni bölümde yeni iddialarla izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Her yaptığı açıklaması olay olan ünlü sunucu Serengil, bu kez de geçtiğimiz ay öldürülen Şafak Mahmutazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli hakkında bomba bir iddiada bulundu. Ünlü sunucu bu kez de bir başka magazin programı olan Al Sana Haber'e bağlanarak bildiklerini anlattı. Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Benan Kocadereli'yi Ece Erken'le aldattığının ortaya çıkmasından sonra magazin gündemi oldukça karışmıştı. Saldırıya uğrayıp hayatını kaybettikten sonra büyük bir lince maruz kalan Ece Erken'den sonra Serengil Kocadereli hakkında bildiklerini anlattı. Ünlü sunucu yaptığı açıklamalarıyla bir kez daha sosyal medyaya ve magazinin gündemine bomba gibi düştü. 

Serengil: Benan hanımın hayatında biri var

Ünlü sunucu Seren Serengil, Seyhan Soylu'nun moderatörlüğünü yaptığı Al Sana Haber isimli magazin programına telefonla bağlandı. Her gün yeni bir iddiayla magazin gündemini karıştıran ünlü sunucu, bu kez de Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi hakkında bazı iddialarda bulundu. Eşinin ihanetine uğradıktan sonra zor günler geçirildiğini bilinen Benan Kocadereli'nin şu sıralar yeni bir aşka yelken açtığı söylendi. Seren Serengil yaptığı açıklamada; ''Benan Hanım'ı, mağdur gösteriyorlar. Hayatında biri var. Benan Hanım yalnız algısı yaratılıyor. Sanki bir tek kadın acı çekiyormuş gibi gösteriliyor ama durum öyle değil. Şafak kadıncağızı kıskandığı için o eve gitmedi. O hanımefendinin hayatında başka birileri var'' şeklinde konuştu. Ünlü sunucunun yaptığı bu açıklamalar ise kısa sürede olay oldu. Serengil bu sözlerinden sonra Benan Kocadereli'nin konuya bu şekilde dahil edilmesine kızarak tepkisini dile getirdi. 

Seren Serengil'den olay itiraflar

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal