Babalarınıza hediye mi düşünüyorsunuz? Babalarınızı sevindirecek en güzel hediye fikirleri 2022

Babalar Günü’nde babasın hediye almak isteyen kişiler neler alabileceklerini araştırmaya başladı. Bu özel günde babasını unutmak istemeyen kişiler için alabilecekleri hediye önerilerini paylaştık. İşte Babalar Günü’nde alınabilecek hediyeler…

16.06.2022-16:29 - (Son Güncelleme: 16.06.2022-16:29) Babalarınıza hediye mi düşünüyorsunuz? Babalarınızı sevindirecek en güzel hediye fikirleri 2022

Haziran ayının 3.Pazar günü kutlanan Babalar Günü’nde her yıl ne hediye alınacağı telaşı başlıyor. Haziran ayı ile birlikte araştırmalar da artarken en çok tercih edilen ve en güzel hediyeleri sizlerle paylaşıyoruz. İşte Babalar Günü’nde alınabilecek hediyeler…

2022Babalar Günü hediyesi ne alınır?

Babalarınızı sevindirmek isteyenler buraya. Babalarınızın çok seveceği hediye önerileri ile geldik. Giyimden aksesuara kadar alabileceğiniz pek çok hediye yer almaktadır. Özellikle babalarınıza kravat, gömlek, kemer, saat ya da kol düğmesi gibi hediyelerle ve güzel notlarla sevginizi gösterebilirsiniz. Bununla birlikte parfüm de alınabilecek güzel bir seçenektir. Oyun sever babalara da güzel oyunlar oyun konsolları alınabilir.

Babalar Günü

2022Babalar Günü mesajları ve sözleri

Hiç bir şey üzmesin Seni, sakın ağlama, gözlerine yaş değmesin, gül yüzünden gülücükler eksik olmasın, kalbinden yerim eksilmesin, unutma Sen hep benim bir tanemsin babacığım. Babalar günün kutlu olsun.

Dünyadaki en büyük varlığım. Canım babam. Bu özel günde seni ne kadar sevdiğimi söylemek istedim. Babalar günün kutlu olsun canım babam…

Başımızın tacı babalarımızın yaşam boyu mutlulukları temennisi ile babalar gününüz kutlu olsun.

Evimizin güneşi bir tanesi olan canım babama kucak dolusu sevgi ve saygılarımla… Babacığım bir günümde değil her günümdesin. Babalar günün kutlu olsun.

Dua vakti geldiğinde, ellerini Mevla'ya açtığında, bizleri de unutmaman dileği ile babalar gününü kutluyor, ellerinden öpüyorum canım babam.

Canım babam! Varlığın hep yüreğimi ısıttı, bana mutluluk ve güven verdi. Seni seviyorum iyiki varsın, Babalar günün kutlu olsun.

Babacığım bu kutlu günde ellerinden doya doya öper babalar gününü kutlarım. Seni çok ama çok seviyorum. Evladın.

Babalar Günü Hediye Fikirleri

Babalar Günü nasıl ortaya çıktı?

ABD’de iç savaş gazisi kızı olan Sonora Smart Dodd’un babasına olan sevgisini göstermesi için babasının doğum gününün Babalar Günü olarak kutlanmasını istemiştir.6 çocuğunu tek başına büyüten bir babanın da bu özel günü sonuna kadar hak ettiği düşünülmektedir. 5 Haziran’ın babalar günü olarak kutlanması için başlatılan çalışmalar sonrasından gün kabul edilse de 5 Haziran olarak değil de her yıl Haziran ayının 3. Pazar gününde kutlanması kararı alındı.

İlk kutlamalar Washington'un Spokane şehrinde 19 Haziran 1910'da kutlandı. Ardından kutlamalar 1924 yılında Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Calvin Coolidge trafından desteklendi ve resmi olarak kutlanmaya başladı. 1966’da ise Başkan Lyndon Johnson, bir bildiri ile Babalar Günü’nü Haziran ayının 3. Pazarı olarak kutlanacağını açıkladı. 1972 yılında ise Richard Nixon'ın imzasıyla Babalar Günü yasal olarak kayıtlara geçti.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal