Recep İvedik 7 konusu ve oyuncuları

Recep İvedik yayınlandığı ilk seriden beri izleyenler kahkahaya boğuyor. Serinin son filmi olan Recep İvedik 7 yayınlandı. Fakat izleyiciler nerde yayınlandığını fragmanını konusunu oldukça merak ediyor. Recep İvedik Filmi ile ilgili detaylar haberimizde!

16.06.2022-16:14 - (Son Güncelleme: 16.06.2022-16:14) Recep İvedik 7 konusu ve oyuncuları

Recep İvedik 7 yayınlandı. Fakat ücretli üye olunan ve Türkiye'ye yeni gelen internet plartformu Disney Plus'da yayınlandı. Recep İvedik hayranları yeni filmi oldukça merak ediyor. Bizde haberimizde Recep İvedik severler için sonra filmi Recep İvedik 7 filminin ayrıntılarını sizler için haberimizde derledik. İşte detaylar...

Recep İvedik 7 oyuncuları ve konusu

Disney+ Türkiye' de ekranlarda olmaya hazırlanıyor. Konusu oyuncuları belli oldu. Çekimlerinin Ayvalık'ta yapıldığı biliniyor. Setten ilk fotoğrafları internete düştü. Yapımcılığını ise Çamaşırhane Film yapıyor.

Recep İvedik her filminde olduğu gibi bu filminde de senaryoyu Togan Gökbakar ile birlikte hazırladı. Başrollerinde Şahan Gökbakar, Öznur Serçeler, İrfan Kangı, Murat Ergür, Eray Türk ve Nurullah Çelebi bulunuyor.
Recep İvedik 7 Disney Plus'da

Filmin konusu ise;

Şehirde yaşan Recep şehir hayatından sıkılır. Ekonomik anlamda sıkıntıya düşer. Yakın arkadaşı olan Nurullah ile babaannesinin ona bıraktığı köy evine gitmek ister. Nurullah ile birlikt yola çıkar ve köy hayatını yaşamaya başlar. Fakat köy için zarar getirecek bir proje başladığını öğrenir ve duruma el atar. Köylüler ile bir olup bu projenin olmaması için çabalar. Köy de verdiği mücadeleyi komik bir biçimde anlatan film için fragman bekleniyor.

Recep İvedik 7

Recep İvedik yeni filmi ile ilgili bir video fragman paylaşmadı. Sadece Twitter üzerimden 2 video paylaşan Şahan Gökbakar bir film sahnesinde yaptığı konuşma ile 14 Haziranda Disney Plus'ın Türkiye'de olacağını duyurdu.

Hazal Altıparmak
hazalaltiparmak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal