İçimizdeki Ateş dizisinin yayın tarihi belli oldu mu? İçimizdeki Ateş hangi gün, ne zaman başlıyor?

ATV’nin yeni dizisi İçimizdeki Ateş’in yayın tarihi belli oldu. Fabrika Yapım tarafından yapımcılığı üstenilen gençlik, aşk ve hukuk türünde yer alan yeni dizi merakla bekleniyor. Dizi hakkında merak edilen tüm konular araştırılmaktadır. İşte İçimizdeki Ateş dizisi hakkında tüm merak edilenler…

16.06.2022-15:52 - (Son Güncelleme: 16.06.2022-15:52) İçimizdeki Ateş dizisinin yayın tarihi belli oldu mu? İçimizdeki Ateş hangi gün, ne zaman başlıyor?

Yönetmenliğini Murat Onbul’un yaptığı ve senaristliğini Nimet Erdem, Birol Elginöz ve Özlem Elginöz’ün yaptığı yeni dizi İçimizdeki Ateş ekranlarda yer almak için gün sayıyor. Daha önce ‘Ulan İstanbul’, ‘Vuslat’, ‘Leyla İle Mecnun’ gibi çok sevilen yapımların yönetmenliğini yapan Murat Onbul, yeni bir diziyi ekranlara taşıyacak. Dizinin fragman ve afişleri daha önceden yayınlandı. Dizinin oyuncu kadrosunda da sevilen birçok isim yer alıyor. Burak Sevinç, Ceren Benderlioğlu, İpek Filiz Yazıcı, Atakan Hoşgören ve Gizem Arıkan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin oyuncuları da oldukça popüler yapımlarda ekranlarda yer aldı. Dizinin ne zaman yayınlanacağı meraklıları ile paylaşıldı. İşte İçimizdeki Ateş dizisi hakkında tüm merak edilenler…

İçimizdeki Ateş dizisi ne zaman yayınlanacak?

Tanıtımının yayınlanması ile merak edile dizinin yayınlanma tarihi açıklandı. Yeni dizi İçimizdeki Ateş23 Haziran Perşembe günü saat20.00 de ATV ekranlarında yer alacak.

İçimizdeki Ateş Ne Zaman Yayınlanacak

İçimizdeki Ateş oyuncuları kimler?

Atakan Hoşgören – Ege

Hukuk Fakültesinden yeni mezun olan 22 yaşındaki yakışıklı bir avukat olarak ekrana gelecek. oldukça zeki olan Ege, işçi bir aileden gelmektedir. Tek çocuk olan Ege’nin ikna yeteneği de oldukça iyidir. Nazik olan Ege kadınlar tarafından da oldukça beğenilmektedir. Avukat arkadaşı Hale’ye fena halde aşık olacak.

İpek Filiz Yazıcı – Hale

23 yaşında genç bir avukat olan Hale, korkusu olmayan, inatçı, zeki ve mantıklı bir kız olarak dizide yer alıyor. Üvey babası olan Tahsin’in hiçbir baskısına boyun eğmeyen güzel avukat, açık sözlü ve yalnızlıktan hoşlanmaktadır.

Burak Sevinç – Doğan

Başarılı ve idealist bir avukat olan Doğan yufka gibi bir yüreğe sahiptir. Doğan’ın sevmediği iki şey vardır. Bunlardan biri hata yapılması diğeri ise yalan söylenmesidir. Adalete sonuna kadar güvenen ve haksızlıklara karşı dik duran bir avukattır.

Ceren Benderlioğlu – Tülin

Doğan’ın sevgilisi olan Tülin’de avukattır. İnsanlara çok çabuk güvenir ancak bir yanlışlarında hemen uzaklaşan bir karakterdir. Zeki ve çok duygusal bir kadındır.

Gizem Arıkan – Bahar

Mesleğe yeni adım atan dört stajyer avukattan biridir. İlk davasında zor işlere bulaşan ancak en inatçı ve en şüpheci olan kişidir. Banu ismindeki kardeşinin hem annesi hem de babası olan Bahar, kız kardeşinden başka kimsesi yoktur.

Demirhan Demircioğlu - Mert Karaman

Tuttuğunu koparan 22 yaşında genç bir avukattır. Hem yakışıklı hem de sorumluluk sahibi olan Mert, oldukça güvenilir biridir. Kaybetmekten asla hoşlanmaz. Yakışıklı olması ile tüm kızların gözlerini de üzerine çeker. Bahar’ı görür görmez aşık olan Mert’in gözü kimseyi görmez.

Hazım Körmükçü - Tahsin

İçimizdeki Ateş Ne Zaman Başlıyor

Hukuk fakültesini bitirmiş dört gencin ilk iş deneyimlerine tanık olurken, hayallerine giden yoldaki adımlarına da şahit olacağız. Hayalleri uğruna çabalayan dört gencin yaşamlarını ve aşklarını konu alan dizi ‘’Hayat bilmediğin yerden sorar’’sloganıyla tanıtımı gerçekleştirildi. Dizinin ilk iki fragmanının yayınlanmasıyla da araştırmalarda başladı.

İçimizdeki Ateş hangi gün yayınlanacak?

Tanıtımı geçtiğimiz günlerde yapılan dizi Perşembe günleri ekrana gelecek. Dizinin ilk bölümü ise 23 Haziran2022 Perşembe günüdür.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal