Aydın Yılmaz Ve Erdi Şehit FK Pribram’a Transfer Oldu

Galatasaray'ın eski futbolcularından Aydın Yılmaz ve bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Erdi Şehit, Çek takımı FK Pribram’a transfer oldu.

11.01.2020-13:46 - (Son Güncelleme: 11.01.2020-13:43) Aydın Yılmaz Ve Erdi Şehit FK Pribram’a Transfer Oldu

Galatasaray'ın eski futbolcularından Aydın Yılmaz ve bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Erdi Şehit, Çek takımı FK Pribram’a transfer oldu. 9 Ocak'ta deneme idmanlarına çıkan Yılmaz ve Şehit, resmi sözleşmeyi imzaladı.

Bir dönem A Milli Takım’ında formasını terleten Aydın Yılmaz ve geçtiğimiz sezon Sakaryaspor’da oynayan Erdi Şehit, Çek Cumhuriyeti 1'inci Lig ekiplerinden FK Pribram'a transfer oldular. Çek Cumhuriyeti takımı FK Pribram, iki Türk futbolcu ile anlaşmaya vardılar. 9 Ocak'ta Çek ekibi ile deneme antrenmanlarına çıkan Yılmaz ve Şehit, Pribram ile resmen sözleşme imzaladılar.

Futbol hayatına Galatasaray altyapı ile başlayan 31 yaşındaki oyuncu Aydın Yılmaz'ın Galatasaray ile 5 Lig, 2 Türkiye Kupası ve 2 de Türkiye Süper Kupası şampiyonluk kazandı. Bir dönem Fenerbahçe U21 Takımı'nda forma giyen Erdi Şehit ise en son TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup ekibi Sakaryaspor'da oynamıştı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal