Antalyaspor Hatayspor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 Antalyaspor Hatayspor youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’de haftanın son maçı Antalyaspor ile Hatayspor arasında oynandı. İnternet üzerinden Antalyaspor Hatayspor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1, Antalyaspor Hatayspor youtube geniş özeti ve maçın golleri, Antalya Hatay özet Bein Sports terimleri sıklıkla araştırılıyor. Maç özeti hakkında merak edilenler haberimizde...

11.04.2022-22:05 - (Son Güncelleme: 12.04.2022-09:27) Antalyaspor Hatayspor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1  Antalyaspor Hatayspor youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’de 32. haftanın son mücadelesinde Antalyaspor kendi sahasında Hatayspor'u konuk etti. Bu sezonun en çok dikkat çeken iki ekibinin karşı karşıya geldiği mücadele büyük bir heyecana sahne oldu. Bol gollü geçen karşılaşmada Antalya'da futbol severler tam 5 gol izledi. Ev sahibi ekip Antalyaspor'da golleri Haji Wright (2), Naldo ve Luiz Adriano kaydederken konuk ekibin tek golü ise kaptanı Mame Diouf'dan geldi. Antalyaspor'un büyük bir üstünlük kurduğu karşılaşmada Hatayspor'a karşı aldığı farklı galibiyet büyük ses getirdi.

Antalyaspor Hatayspor maçı ne zaman oynandı?

Spor Toto Süper Lig’de 32. haftanın son maçı olan Antalyaspor Hatayspor mücadelesi Pazartesi günü saat 20.30’da Yeni Antalya Stadyumu’nda oynandı.

Antalyaspor Hatayspor maçı hangi kanalda yayınlandı?

Antalyaspor Hatayspor mücadelesi maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında izleyenlerle buluştu.

Antalya Hatay

Antalyaspor Hatayspor maçını hangi hakem yönetti?

Spor Toto Süper Lig'de 32. haftanın kapanış mücadelesinde oynanan Antalyaspor Hatayspor maçında hakem Kadir Sağlam düdük çaldı.

Hatayspor aldığı mağlubiyet ile yıkıldı...

Antalyaspor karşılaşmasına önümüzdeki sezon için Avrupa kupaları hedefini devam ettirebilme adına büyük bir önem gösteren Hatayspor, Akdeniz'de oynanan zorlu karşılaşmada aldığı mağlubiyet ile adeta yıkıldı. Sahadan 4-1'lik skorla farklı bir şekilde mağlup ayrılan Hatayspor sergilediği oyunla da büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

Antalyaspor'da muhteşem seri devam ediyor!

Takımın başına Nuri Şahin'in geçmesiyle birlikte Spor Toto Süper Lig'de küme düşme hattından yukarıya doğru emin adımlarla yürümeye başlayan Antalyaspor, arka arkaya topladığı puanlarla birlikte ligde bambaşka bir hedefe sahip olmaya başladı. Nuri Şahin'in ekibi kalan haftalarda Avrupa kupalarında mücadele edebile adına boy glösterecek.

Antalyaspor Hatayspor 11'ler:

Antalyaspor: Boffin, Bünyamin, Veysel, Naldo, Güray, Poli, Fernando, Ghacha, Ndao, Wright, Adriano

Hatayspor: Munir, Kamil, Sam, Burak, Onur, Sackey, Ribeiro, Lobjanidze, Boudjemaa, El Kaabi, Diouf

Antalyaspor Hatayspor maçının özet görüntülerini izlemek isteyenler maçın sona ermesiyle birlikte Bein Sports’un internet sitesini ziyaret edebilirler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal