Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin ardından Ahmet Çakar maçı değerlendirdi!

Süper Lig'de Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan kritik maç sonrası ünlü yorumcu Ahmet Çakar karşılaşmayı yorumladı. Sabah Gazetesi yazarı Ahmet Çakar maçın ardından köşesinde mücadelenin hakemi Atilla Karaoğlan hakkında dikkat çeken ifadelere yer verdi.

11.04.2022-08:43 - (Son Güncelleme: 11.04.2022-08:53) Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin ardından Ahmet Çakar maçı değerlendirdi!

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı mağlup ettiği maçın yankıları sürmeye devam ediyor. Karşılaşmanın ardından ise ünlü yorumcu Ahmet Çakar maçı değerlendirdi. Fenerbahçe'nin galibiyeti ve maçın hakemi Atilla Karaoğlan ile ilgili sözleri çok konuşuluyor.

Açıklamaları dikkat çekti

Ünlü yorumcu Ahmet Çakar maçın ardından yaptığı açıklamada, 'Ezeli rekabet eski haline geri döndü. Fenerbahçe stadında kazanan taraf ev sahibi oldu. Oyuna baktığımızda da Fenerbahçe'nin hak ettiğini söyleyebiliriz. Sarı-lacivertliler rakibini iyi çözmüş. Oyuna ağır bir baskı ve presle başladılar. Münferit pozisyonlar dışında Galatasaray fazla kafayı kımıldatamadı. Biraz Babel bir şeyler yapmaya çalıştı, hepsi bu. Zajc adeta F.Bahçe'nin gizli golcüsü. Dün gece de çok akıllı bir gol attı. Osayi'ye sağdan Mert Hakan verdi, o da çok doğru yere çıkartıp Zajc'a 'İyi vurursan gol atarsın' dedi ve Zajc da iyi vurdu. İkinci yarıda Galatasaray, maçı dengeler gibi oldu. Burada Marcao'nun hakkını yemeyelim. Sapır sapır dökülen takımın ayakta kalan yegane futbolcusu.'

'Özellikle İrfan Can ikinci yarıda neler yaptı neler! Öyle paslar atıyor ki rakibi tahrik ediyor. İkinci yarıda da Serdar Dursun ile gelen gol Fenerbahçe'nin galibiyetinin perçinleyicisi oldu. Sonuçta Fenerbahçe ikincilik için doludizgin yoluna devam ediyor. Galatasaray ise bildiğiniz gibi. Bazı oyuncular var, cidden çok yetersizler. Kim ne derse desin, BerkanTaylan asla büyük hedefleri olan Galatasaray'ın oyuncuları değil. Gelelim hakem Atilla Karaoğlan'a... Çok ama çok beğendim.'


Hakemi beğendiğini ifade etti

'Fenerbahçe - Galatasaray maçları hep çok zordur ama dün gece maçı kolaylaştıran isim Karaoğlan oldu. Ufak tefek hatalar bu maç için çok normal. Hep sakin kaldı, doğru tespitler yaptı, kartlarını doğru uyguladı, son dakikada da Halil'in elle kontrol edip attığı golü VAR'a ihtiyaç duymadan yardımcısı ile tespit ederek iptal etti.' şeklinde açıklamalarına son verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal