Çağlar Söyüncü Juventus’a mı transfer olacak? Genç oyuncu için Juventus iddiası

Çağlar Söyüncü para kazanmak istiyor! Çağlar Söyüncü Juventus'a mı transfer oluyor? Milli futbolcu için Juventus iddaları.

10.04.2022-22:02 - (Son Güncelleme: 10.04.2022-22:02) Çağlar Söyüncü Juventus’a mı transfer olacak? Genç oyuncu için Juventus iddiası

Çağlar Söyüncü 1996 yılında İzmir'in Menemen ilçesinde dünyaya gelmiştir. Futbol hayatına Menemen Belediyesporda forvet oynayarak başladı.  Sonrasında sırası ile Bucaspor, Altınordu forması giydi. Buradan sonra yurtdışına transfer olan genç futbolcu şimdilerde Leicester City forması giyiyor. 

Leicester City forması giyen 25 yaşındaki milli savunmacı, bu sezon 34 resmi maçın 33'ünde ilk 11'de yer aldı. Söyüncü, bu karşılaşmalarda 1 golle takımına katkıda bulundu.

İngiliz basınından aktarılan habere göre; genç futbolcu Çağlar Söyüncü için Serie A ekibi Juventus devreye girdi. İtalyan devinin Leicester City ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan milli savunmacı için önümüzdeki yaz teklifte bulunmaya hazırlanıyor. En pahalı Türk futbolcu ünvanınıda alan Çağlar için 50 bin euro yu gözden çıkardıklarını Juventus duyurdu.

Çağlar Söyüncü transfer mi oluyor

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal