Omar neden gözlük takarak oynuyor? Omar'a ne oldu?

Sarı kırmızıların oyuncusu olan Omar neden gözlük takıyor? Omar'a ne oldu? Maçlara gözlükle çıkan Omar, futbol severler tarafından araştırılmaya başlanıldı.

10.04.2022-21:25 - (Son Güncelleme: 10.04.2022-21:25) Omar neden gözlük takarak oynuyor? Omar'a ne oldu?

Yılbaşında eğlenmeye giden Omar, Gecenin ilerleyen saatlerinde havai fişek elinde patlamasıyla hastaneye kaldırılmıştı. Omar'ın gözündeki tüm yeni katmalarının yanmış olması adeta oyuncuyu zora sürekledi. Omar'ın doktoru durumunun çok ağır olduğunu bomba patlayan askerin gözünden dört kat daha kötü durumda olduğunu açıklasada Omar asla pes etmedi. 

Kök hücre nakli herşeyi güzelleştirdi

Bahar aylarına kadar geçen sürede doktorlar Omar'ın görüşünü geri kazanma aşamalarına geçebildiler. 

Aile üyesinde yapılacak kök hücre nakli ile başarı şansı artacaktı ve kız kardeşlerinden Ikram'ın kök hücre için yüzde 100 uyumlu olduğu ortaya çıktı. Omar, "Gerçek dışıydı. Bu gerçekten işlerin iyi gidebileceğine dair büyük bir işaretti. Uzun bir yol olduğunu bilmemize rağmen, ablamın yüzde 100 olması büyük bir fark yarattı. Bu sevgiyi ailemden almak önemliydi. Kız kardeşimin bana hücrelerini vermesi çok değerliydi." açıklamada bulundu.1 seneden önce sahaları dönmesi beklenmeyen Omar hızlı şekilde gerekli önlemleri olarak sahalara erkenden geri döndü. 

Omar neden gözlük takıyor

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal