Annemle Balayı film konusu ve oyuncuları

Netflix yeni içerikler yayınlamaya devam ediyor. Netflix'te yayınlanan Annemle Balayı adlı filmin konusu ve yorumları merak edildi. Annemle Balayı filminin oyuncuları, yorumu, yönetmeni, IMDb puanı, fragmanı, özeti, incelemesi, eleştirileri ve merak edilen diğer detaylara haberimizi inceleyerek ulaşabilirsiniz.

02.05.2022-00:31 - (Son Güncelleme: 02.05.2022-00:31) Annemle Balayı film konusu ve oyuncuları

Annemle Balayı adlı film Netflix kullanıcıları tarafından araştırılıyor. Filmin fragmanının yayınlanmasıyla filmde yer alan oyuncular, filmin konusu, eleştirileri, incelemesi vb. detaylar merak konusu oldu. İşte Netflix Annemle Balayı adlı film hakkında detaylar...

Amor de Madre adlı komedi filminden uyarlanan Annemle Balayı, Jose Luıs adlı bir adamın etrafında gelişen olayları ele alıyor. Yönetmenliğini Paco Caballero'nun üstlendiği Annemle Balayı filmi, Jose Luıs'in sahnesi ile giriş yapıyor. İşinde ve sosyal yaşamında başarılı bir hayat sürdüren Jose Luıs, evlilik gününde mağlup olarak ipleri elinden kaçırdığını düşünüyor. Hayatının aşkını kaybeden genç adam bir yandan da yapılan masraflara can sıkmaya devam ediyor. Masraflara giderek artarken en büyük sorun balayı rezervasyonunda yaşanıyor. Anne Mari Carmen, rezervasyonun iptali için büyük bir mücadele verse de sonunda iki seçenekten birini kabul etmek zorunda kalıyor.

Annemle Balayı film yorumu

Netflix filmlerinin sıkıcı olduğu ve giderek kötüleştiği yönündeki eleştiriler uzun süredir devam ediyor. Bu nedenle Annemle Balayı filminin de kaliteli bir yapım olmayacağı akla gelen ilk seçenek oluyor. Annemle Balayı en kötü yapımlardan biri olmasa da komedi şeklinde tasarlanan fakat komedi ile ilgisi olmayan yapımlar arasına adını yazdırıyor.

annemle balayı film konusu ve yorumu

Yani filmde Jose ve annesinin bir çift gibi davranarak balayının tadını çıkardığı, arka planda anne ve oğul ilişkisinin güçlenmesi, annenin yeni bir kimlik kazanması gibi klişe sahneler yer alıyor. Bu nedenle filmin puanlaması: 4/10

IMDb puanı ise 6,0.

Annemle Balayı filmi oyuncu kadrosu

Filmin ana karakteri Jose Luis'i Quim Gutierrez canlandırırken, anne rolünü Carmen Machi üstleniyor. Filmde dikkat çeken diğer isimler ise şöyle:

Justina Bustos, Danny Bhowaneedin, Yolanda Ramos, Dominique Guillo, Edeen Bhugeloo.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal