Anneler Gününde aynı gün teslimat yapan çiçekciler var mı? 8 Mayıs 2022 Yarın çiçekçiler açık mı?

Her yıl Mayıs ayının ikinci haftasında kutlanan Anneler Günü’nde annelerine hediye almak isteyen insanlar aynı gün içinde teslimat yapacak olan çiçekçileri araştırıyor. Peki Anneler Günü'nde aynı gün teslimat yapan çiçekciler var mı? 8 Mayıs 2022 Yarın çiçekçiler açık mı? Soruların yanıtları haberimizde...

07.05.2022-13:26 - (Son Güncelleme: 07.05.2022-13:26) Anneler Gününde aynı gün teslimat yapan çiçekciler var mı? 8 Mayıs 2022 Yarın çiçekçiler açık mı?

Türkiye’de her sene Mayıs ayının ikinci haftasında kutlanan Anneler Günü 2022 yılında 8 Mayıs Pazar gününe denk geliyor. Bu özel günde milyonlarca evlat annelerini mutlu etmek ve gülümsetebilmek için çeşitli hediyeler almak istiyor. Annesinden uzakta yaşayan kişiler ise ‘’Anneler Günü'nde aynı gün teslimat yapan çiçekciler var mı? 8 Mayıs 2022 Yarın çiçekçiler açık mı?’’ sorularını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor.

Anneler Günü'nde aynı gün teslimat yapan çiçekciler var mı?

Anneler Günü

Çiçekçiler arasında en çok bilinen marka olan Çiçeksepeti haftanın 7 günü online olarak çiçek siparişlerini alabiliyor. Hediye veya bonnyfood siparişleri veren kişilerin siparişleri bir kaç gün içerisinde teslim edilebiliyor.

Alınacak hediyeye göre teslimat günü ve saati değişiklik gösteriyor. Ürün seçimi yapmak isteyenlerin ilk olarak gönderim yapılacak bölgeyi ana sayfa üzerinden seçmek gönderim yapılacak bölgeye en kısa sürede ulaştırılacak ürünlerin de görüntülenmesini sağlayacaktır. Bunun için ürün listeme sayfalarındaki ‘’Aynı Gün’’ filtresi seçilebilir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal