Ankara Polatlı'da Yük Treniyle Otomobil Çarpıştı: Ölü ve Yaralılar Var

Ankara’nın Polatlı ilçesinde hemzemin geçitten geçmeye çalışan bir otomobil ile yük treni çarpıştı. Kazada ölü ve yaralılar var.

07.02.2022-12:06 - (Son Güncelleme: 07.02.2022-18:04)

Son dakika gelen habere göre,  Ankara’nın Polatlı ilçesinde yük treni ile bir otomobil çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre, araçta bulunan 3 kişiden biri hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı.

ÖLÜ VE YARALILAR VAR

Ankara Polatlı’da hemzeminden geçmeye çalışan bir otomobil ile yük treni çarpıştı. araçta bulunan 3 kişiden biri hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı.

KAZA ANINDA KESİNLİKLE YOL KAPALI DEĞİLDİ

Olay esnasında otomobilin arkasında bulunduğunu ve görgü tanıdığı olduğunu ifade eden ifade eden Ahmet Ergenç, ‘Araç Şehitlik Mahallesi’nden aşağı iniyordu. Arkasındaki araç bendim, Fatih Mahallesi tarafındaki hemzemin geçidin bariyeri kapalı Şehitlik Mahallesi tarafı açıktı. Tren yolu görevlileri kolu indirip kapatıyorlardı. Kontrollü geçiş veriyorlardı ama kaza anında yol kesinlikle kapalı değildi.'

Kazada ölen Ünal'ın cenazesi ise savcılık incelemesinin ardından Ankara Keçiören Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Kaza hakkındaki tahkikat devam ediyor’ ifadelerine yer verdi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal