25.12.2018-17:02 (Son Güncelleme:25.12.2018-16:31)

'Sır Kapısı'nı Sunan Reha Yeprem Bakın Nerede Ortaya Çıktı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) güvenli limanlarından birisi olan Almanya'da milli iradeye ilişkin nefret kusan açıklamalar yapan Alman siyasetçi Cem Özdemir'in Türkiye'den kaçan FETÖ'cülere yardım ettiği tespit edildi.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) güvenli limanlarından birisi olan Almanya'da milli iradeye ilişkin nefret kusan açıklamalar yapan Alman siyasetçi Cem Özdemir'in Türkiye'den kaçan FETÖ'cülere yardım ettiği tespit edildi. FETÖ'nün kapatılan kanalı Samanyolu TV'de yayımlanan 'Sır Kapısı' adlı programın sunucusu olan ve 15 Temmuz'dan sonra yurtdışına kaçan Reha Yeprem'in Almanya'da Özdemir tarafından organize edilen bir programda konser verdiği ortaya çıktı. Akit'in ulaştığı görüntülerde, subliminal mesajlara oldukça yer verilen Samanyolu TV'de yayımlanan 'Sır Kapısı' adlı programın sunucusu Reha Yeprem'in Almanya'da bir konferans salonunda 10-15 kişilik bir gruba konser verdiği görüntülendi. Cem Özdemir'in talimatıyla düzenlenen etkinlikte, Yeprem'in Almanca şarkı söylediği anlar anbean kaydedildi. Reha Yeprem'in tanınmamak için top sakal bıraktığı ve saçlarını uzattığı görüldü.

AYNI SAYFA BULUŞTULAR

Sosyal medya hesabı üzerinden firari FETÖ'cü iş adamı Akın İpek önde gelerek örgüte yakın isimlere ilişkin destek mesajları yayınlayan, 250 kişinin şehit olduğu darbeye 'edebiyat' ifadelerini kullanan Yeprem'in Almanca şarkısına eşlik eden Cem Özdemir'in ise sık sık alkış tutması gözlerden kaçmadı. 15 Temmuz darbesine sessiz kalıp eli kanlı FETÖ'cülere destek olan Özdemir'in ise Türkiye düşmanlığında birleşen şer cephesi ile kirli ilişkisi bir defa daha kendini gösterdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr