30.04.2024-11:39 (Son Güncelleme:30.04.2024-17:26)

Hakim Ziyech’e astronomik teklif: Galatasaray’daki maaşının 6.5 katı teklif edildi

Galatasaray’ın Faslı yıldız orta saha oyuncusu Hakim Ziyech’e Suudi Arabistan ekiplerinin ilgisi devam edior. Son olarak Al-Shabab’ın Ziyech’e Galatasaray’da aldığı maaşın 6.5 katı teklif edildi. İşte detaylar…

Süper Lig’in son haftalarında attığı gollerle ve gösterdiği performansla Galatasaray’ın ön planda olan isimlerden birisi olan Hakim Ziyech’in gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağı henüz bilinmiyor. Suudi Arabistan’a geçen sezon transfer olmak üzereyken sağlık sorunlarından dolayı transferi iptal edilen tecrübeli oyuncuya bu kez Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Shabab talip oldu.

Hakim Ziyech’e astronomik teklif

Fransız medyasında yer alan haberlere göre, Al-Shabab, Hakim Ziyech'i takıma katma konusundaki kararlılığını sürdürüyor. Sağlık kontrollerinden geçememesi nedeniyle daha önce transferi gerçekleşmeyen Ziyech için Suudi kulübü tekrar devreye girdi. Habere göre Al-Shabab'ın Ziyech'e yıllık 18.750 milyon euro teklif ettiği belirtildi.


Bu rakam, Faslı yıldızın Galatasaray'da kalması durumunda alacağı maaşın tam 6.5 katı. Suudi ekibinin Hakim Ziyech'e 2 yıllık toplam 37.5 milyon euroluk teklif sunduğu aktarıldı. Bu sezon Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde toplam 20 maça çıkan ve 1082 dakika süre alan Ziyech, 6 gol ve 4 asistle takımına katkı sağladı.

kursat@haber365.com.tr