30.04.2024-17:28 (Son Güncelleme:30.04.2024-17:28)

AK Parti MYK toplantısı sona erdi! Ömer Çelik açıklama yapıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilen AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı, partinin önemli gündem maddelerini ele aldı ve sona erdi. Toplantı sonrası AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, basın mensuplarına açıklamalarda bulunmak üzere kürsüye çıktı.

Çelik, MYK toplantısında ele alınan konular hakkında detaylı bilgi verdi. Toplantıda, ülkenin iç ve dış gündemine ilişkin değerlendirmeler yapıldığını ve önemli kararlar alındığını belirtti. AK Parti'nin, Türkiye'nin geleceğine dair kararlılıkla çalışmalarını sürdürdüğünü vurguladı.

Özellikle ekonomi, güvenlik, adalet ve demokrasi gibi alanlarda atılacak adımların ele alındığına dikkat çekti. Çelik, parti olarak vatandaşların refahı ve huzuru için çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini ifade etti. Öte yandan, MYK toplantısında AK Parti'nin gelecek dönem stratejilerinin de değerlendirildiğini aktardı. Partinin hedeflerine ulaşması için gerekli adımların kararlılıkla atılacağını ve milletin beklentilerine cevap verileceğini belirtti.

Çelik, basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. AK Parti'nin önümüzdeki dönemdeki politika ve projelerine ilişkin merak edilen konuları aydınlattı. Ayrıca, parti içi konularda da yapılan değerlendirmeleri paylaştı.


MYK toplantısının detayları

AK Parti'nin, Türkiye'nin güçlenmesi ve ilerlemesi için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğini vurgulayan Çelik, vatandaşların desteğiyle daha güçlü bir Türkiye için gece gündüz demeden çalışacaklarını ifade etti.

MYK toplantısının ardından yapılan bu açıklamalar, AK Parti'nin Türkiye'nin içinde bulunduğu koşullara ilişkin ne kadar hassas olduğunu ve gelecek dönem için nasıl bir strateji izleyeceğini göstermesi bakımından önem taşıyor.

İşte toplantının ardından yapılan açıklama:

“Gazze birinci gündemimiz. Hiçbir güç Netanyahu hükümetinin soykırımcı politikasını durduramıyor. Bütün bunlara rağmen küresel vicdan ayakta. ABD'de öğretim üyeleri öğrencilerini korurken ters kelepçe uygulamasıyla karşı karşıya kalıyorlar. Bu görüntüler vicdana vurulan ters kelepçenin sembolü olarak tüm hafızalara nakşedilmiştir. Dünyanın en önemli gazetelerinde dünyanın siyonizmden kurtulması gerektiğine dair çok ciddi analizler çıkıyor. ABD'deki Filistin eylemlerinde başkan adayı gözaltına alındı. Tüm bu tablo şunu gösteriyor ki siyonizm zihinleri işgal altına almaya çalışıyor.

Gazze'de insanlığa insanlık dersi öğreten çocuklar mutlak suretle galip gelecektir. Bugün söylenen sözler sonsuza kadar söyleyen kişilerin alnına yazılacaktır. Meseleyi Netanyahu zihniyetinin yaptığı gibi bir din savaşı gibi göstermek isteyenlerin sözleri boşa çıkmıştır.

Her ne olursa olsun insanlık vicdanı çeşitli dinlerden, milletlerden soylu insanlar bu soykırımı yenecektir. Cumhurbaşkanımızın koyduğu iradeyle şunu söyleyebiliriz ki bütün vatandaşlarımızın duruşu sayesinde siyonizm burayı işgal edememiştir.

Steinmeier’in Türkiye ziyareti

Türkiye'nin küresel siyasetin merkezinde olması, savaşlarda Türkiye'nin rolü daha da artmaktadır. Almanya Cumhurbaşkanının Türkiye ziyareti de önemlidir. Terör örgütleri konusu kapsamlı bir şekilde değerlendirilmiştir.”


cerenpeksen@haber365.com