30.04.2024-11:18 (Son Güncelleme:30.04.2024-17:22)

Başkan Hasan Arat açıkladı: Beşiktaş’a 29 yaşında sportif direktör geliyor

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, siyah beyazlı takıma getirilecek sportif direktör adaylarını duyurdu. Arat, adaylardan birisinin ismini de verdi. İşte detaylar…

Gündeme dair açıklamalarda bulunan Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, siyah beyazlı takımın başına gelecek sezon geçecek olan ekiple ilgili önemli detaylar verdi. Arat, sportif direktör adaylarından birisinin ismini verdi.

29 yaşında sportif direktör geliyor

Haber7’de yer alan habere göre; Hasan Arat, Beşiktaş'ın sportif direktör adaylarıyla ilgili yaptığı açıklamada, "7-8 sportif direktör ile görüşme halindeyiz. Devin Özek de bunlardan biri." şeklinde konuştu.


Devin Özek kimdir?

Devin Özek, 20 Mart 1995'te Almanya'nın Münih kentinde dünyaya geldi. Alman vatandaşı olan Devin Özek'in adı aslen Devin Michele Özek'tir ve Türk kökenlidir. Futbolculuk kariyeri boyunca Almanya'nın altı lig takımında kısa bir süre oynadıktan sonra profesyonel futbolu bırakan Özek, iş dünyasına adım attı.

Futbolculuk kariyerinin ardından Devin Özek, futbol sektöründe farklı bir rol üstlendi. 2021 yılında, Alman devi Bayer Leverkusen'in keşif ekibine katıldı. Burada gösterdiği başarılı performanslarla dikkat çekerek kısa sürede yükseldi ve sadece 6 ay sonra Leverkusen'in "Uluslararası İlişkiler Çalışanı" unvanını aldı.

Son olarak, Bayer Leverkusen'de sportif direktör Simon Rolfes'in yanında "Futbol A Takım Direktör Yardımcısı" olarak görev yapan 29 yaşındaki Devin Özek, 2022 yılında başladığı bu görevi hala sürdürüyor.

kursat@haber365.com.tr