Amber Heard ile Johnny Depp Mücadelesi Bitmiyor!

Johnny Depp'in hukuk ekibi, ünlü oyuncunun eski eşi Amber Heard'ün bağış konusunda yaptığı hatanın, ikili arasındaki yasal mücadelenin rengini değiştirebileceğini düşünüyor.

22.03.2021-12:32 - (Son Güncelleme: 22.03.2021-12:32) Amber Heard ile Johnny Depp Mücadelesi Bitmiyor!

Amber Heard, 2017'de Johnny Depp ile yaptığı boşanma anlaşmasında kazandığı 7 milyon doları Amerikan Sivil Özgürlükler Birliği'ne (ACLU) ve Los Angeles Çocuk Hastanesi'ne bağışlayacağına söz verdi. Ancak Heard'ün bu parayı hayır kurumlarına teslim etmediği ortaya çıktı.

Page Six'in haberine göre Depp'e yakın kaynaklar, bu durumun ünlü oyuncunun bir dizi yasal mücadelesinde işleri lehine çevirmesini sağlayabileceğini savunuyor.

Amber Heard tepki çekti! 7 milyon dolarlık boşanma tazminatını bağışlamadı

Depp'e yakın kaynaklar, Page Six muhabirine verdiği röportajda, ‘Yargıç, sözde cömertliği nedeniyle onun insanlık için çalışan harika biri olduğunu düşünüyordu… Ama bağışlar konusunda yalan söylüyordu’ ifadelerini kullandı.

Oyuncunun avukatı da Depp'in mahkeme hükmüne yasal olarak itiraz edip edemeyeceğine karar vermek için perşembe günü Londra'da yapılan duruşmada, Heard'ün bu parayı bağışlama iddiasını hesaplanmış ve manipülatif bir yalan olarak nitelendirdi.

Ancak The Sun'ın avukatları, Heard'ün yalan söylemediğini ve çoktan bir dizi ödeme yaptığı iddiası ortaya atıldı. 

Diğer yandan mahkemede, Depp'in o sırada bir arkadaşına, ‘O asla kimseye bir kuruş bile vermez!!!’ yazılı bir mesaj gönderdiği öğrenildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal