Altın ve Dolar Uzmanı Selçuk Geçer'den yatırımcılara sert uyarı: Keriz silkeleme operasyonuna kanmayın!

TÜİK verileri doğrultusunda enflasyon oranının a,14 olarak açıklandığı ülkemizde yatırımcılar, uzman ile analist yorumları değerlendirmeye alırken, daha önceden yapmış olduğu çarpıcı ve sert açıklamaları ile dikkatleri üzerine çeken Ekonomist Selçuk Gezer, yine çarpıcı açıklamaları ile gündeme geldi. Yatırımcıları sert bir dille uyaran Geçer, piyasanın durumunu keriz operasyonu olarak adlandırdı.

16.04.2022-17:54 - (Son Güncelleme: 16.04.2022-17:54) Altın ve Dolar Uzmanı Selçuk Geçer'den yatırımcılara sert uyarı: Keriz silkeleme operasyonuna kanmayın!

Yurtiçi piyasalarında gram altın Cuma gününe 928,96 TL'den girerken dolar kuruysa 14,64 TL'den güne başladı. Gününü hafif dalgalarla atlatan dolar ile altın piyasasındaki istikrarsız durum piyasanın endişelenmesine sebep olurken, yatırımcılar da uzmanların yaptıkları yorumları değerlendirmeye başladı. Merkez bankalarındaki faiz kararlarını değerlendirip yatırımcılara seslenen Ekonomist Selçuk Gezer, yaşanan durumu "Keriz silkeleme operasyonu" olarak adlandırdı.

"Ons altının düşmesine neden olacak bir şey yok"

Ons altında gerilemenin olmayacağını belirten Geçer, "Rusya ve Ukrayna arasındaki gerilim bitti mi? Dünyada ekonomik olarak bir rahatlama yaşanıyor mu? Peki altın fiyatlarında neden düşüş var? Çok açık bir biçimde keriz silkeleme operasyonu başlatılmıştır. Ons altının düşmesine neden olacak hiçbir şey yok" sözleriyle yatırımcıları uyardı.

 altın ve dolar uzmanından sert uyarı

Piyasada altın fiyatlarında artış yaşanması gerekirken düşüş olduğuna dikkat çeken Geçer. "Birileri çok büyük bir soygunda. Altın piyasasında panik yaratarak fiyatları belli seviyelere çekmeyi başardılar. Hedeflerindeki yere geldiklerinde de ordan altın toplayacaklar ardından da altın ücretlerinde fırlama yaşanacak" iddiasını ortaya attı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal