Acil kredi çekenler Akbank’a koşsun! 3 ay ertelemeli kredi sunacak

Akbank’tan kredi bekleyenlere müjdeli haber geldi! 3 Ay ertelemeli ihtiyaç kredisi imkânı yüzleri güldürecek.

30.04.2024-11:19 - (Son Güncelleme: 30.04.2024-11:19) Acil kredi çekenler Akbank’a koşsun! 3 ay ertelemeli kredi sunacak

Akbank, Türkiye'nin önde gelen özel bankalarından biri olarak, acil kredi paketiyle müşterilerine avantajlı fırsatlar sunmaya başladı. Akbank, 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyasıyla, müşterilerine hem esnek ödeme koşulları hem de avantajlı faiz oranları sağlıyor. Kampanya kapsamında, müşteriler kredilerini hemen kullanmaya başlayabilir ve ödemelerini 3 ay sonra yapmaya başlayabilirler.

Başvurular Mobil Bankacılık veya Web Üzerinden Yapılabilecek

Akbank'ın resmi internet sitesinde duyurulan kampanyada, müşterilere çeşitli başvuru kanalları sunuluyor. İsteyenler, Akbank Mobil uygulaması, Akbank.com internet sitesi, Akbank Telefon Şubesi veya doğrudan banka şubelerinden kredi başvurusunda bulunabilir. Başvuru sürecinde belge veya imza gibi formalitelere gerek kalmadan işlem yapılabilir.

Acil kredi çekenler Akbank’a koşsun! 3 ay ertelemeli kredi sunacak

Kampanya detaylarında belirtilen koşullara göre, kredi faiz oranları kredi tutarı, kredi vadesi ve müşteri risk skoru gibi etkenlere bağlı olarak değişebilir. Yine kredi faiz oranları, kredi bağlantılı sigorta seçeneğiyle de değişiklik gösterebilir. Müşteriler, kredi kullanımında hayat sigortası eklemek isteyip istemediklerine karar verebilirler.

Akbank 12 Ay Vadeli Kredi İmkânı

Akbank, ertelemeli krediler için maksimum vade sınırlarını belirledi. Buna göre, 50.000 TL ve altındaki kredilerde maksimum vade 36 ay, 50.000 TL ile 100.000 TL arasındaki kredilerde maksimum vade 24 ay, 100.000 TL'nin üzerindeki kredilerde ise maksimum vade 12 ay olarak belirlendi. Erteleme süresinin sonunda, ilk ödeme olarak erteleme faizinin tamamı tahsil ediliyor ve ardından normal taksit ödemeleri başlıyor.

Kredi tahsis ücreti, kredi tutarının binde 5'i kadar olup, bu tutar üzerinden %15 oranında Banka ve Sigorta Muamele Vergisi (BSMV) ekleniyor. Akbank, uygun görmediği kredi başvurularını reddetme, ek bilgi veya belge isteme, kredi koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutuyor. Kampanya hakkında daha fazla bilgi almak isteyen müşteriler, Akbank'ın mobil uygulaması, internet sitesi veya müşteri iletişim merkezi aracılığıyla detaylara ulaşabilir.


Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal