'Alex Kariyerimde Çalıştığım En İyi Oyuncuydu'

Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Zico, yayıncı kuruluşa önemli açıklamalarda bulundu.

31.01.2020-09:20 - (Son Güncelleme: 31.01.2020-09:23) 'Alex Kariyerimde Çalıştığım En İyi Oyuncuydu'

Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Zico, yayıncı kuruluşa önemli açıklamalarda bulundu. Zico, sözleşmesinde yer alan maddeyi açıkladı.

İşte o açıklamalar:

Gustavo, herkesin kalitesiyle tanıdığı iyi bir orta saha oyuncusu, iyi bir golcü ve Dünya Kupası tecrübesi yaşamış bir isim.
Jailson’u da en son geçen sezonki Galatasaray maçında yaşadığı kavgada görmüştüm. Alex, kariyerimde çalışma fırsatı bulduğum oyuncular içerisinde en iyisiydi. Mükemmel bir insandı. Oyunun her alanını görürdü. Çok iyi bir oyun görüşüne sahipti. Ona, 'Seni ceza sahasının dışında görmek istemiyorum. Kaleye yakın olmanı istiyorum.

Diğerlerinin sana doğru koşmasına izin ver ve bitirişi yap.’ dedim. Sanırsam o sezonu gol kralı olarak tamamladı. Bence Galatasaray-Fenerbahçe derbisi dünyanın en iyi rekabeti durumunda. Fenerbahçe’nin 100. Yılında her şey yolunda gitmişti. Ertesi sene bana göre elimizdeki en iyi Türk futbolcu olan Tuncay Şanlı’yı kaybetmiştik.

Onun takımdan ayrılmasını hiç bir zaman istememiştim. Roberto Carlos’un geldiği sezon kulüp tarihinin Şampiyonlar Ligi’ndeki en iyi derecesini elde ettik. Son 16 turunda sakatlanmıştı ve çeyrek finalde Chelsea’ye karşı görev yapamadı. Roberto Carlos ile Chelsea’yi eleyebileceğimizden hiçbir şüphem yoktu.

Tuncay ve Roberto Carlos’un eksiklikleri bizim için kötü bir durum oluşturdu. Tuncay gerçekten teknik anlamda önemli bir yerli futbolcuydu. Sağ ayak, sol ayak ve kafayla goller kaydedip takımına enerji sağlıyordu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal