Mustafa Denizli'den Derbi Tahmini

Deneyimli teknik direktör Mustafa Denizli'den derbi tahmini: "Bu maçın bütün sonuçları yüzde 33.3'tür. Nwakaeme'nin cezalı olması Trabzonspor için bir dezavantajdır. Bu karşılaşma golsüz geçmeyecek. Bu maç 0-0 bitmeyecek. Kırmızı kart dengeyi bozar."

31.01.2020-09:17 - (Son Güncelleme: 31.01.2020-09:11) Mustafa Denizli'den Derbi Tahmini
Duayen teknik direktör Mustafa Denizli, cumartesi günü yapılacak Trabzonspor-Fenerbahçe derbisi hakkında değerlendirmeler yaptı.

İşte Mustafa Denizli'nin yorumları:

"Karşılaşma öncesi yaşanan gerilim iki takımın futbolcuların üzerinde de taraftar üzerinde de olumsuz bir etki yapar. Özellikle saha içinde futbolcuların son derece sorumlu ve bilinçli hareket etmeleri lazım. Yani tansiyonu yükseltecek hareketlerden mutlak kaçınmaları lazım. Görülecek bir kırmızı kart bütün oyun dengelerini bozar. Böyle maçlarda hakemin de isi zor. Hem Fenerbahçeli hem de Trabzonsporlu futbolcuların bu konuda hakeme yardımcı olmaları lazım."

"Bu maç 0-0 bitmeyecek"

"İki takım da iyi gidiyor. Grafikleri iyi olan iki takım karsı karsıya geliyor. Zaten klasmanda ya birinin üzerinde kalacak ya da diğeri onun üzerine çıkacak. Böyle kritik bir maç. Bu maçın bütün sonuçları yüzde 33.3'tür. Yani şartlar ne olursa olsun Nwakaeme'nin cezalı olması Trabzon için bir dezavantajdır. Bu karşılaşma golsüz geçmeyecek. Bu maç 0-0 bitmeyecek. İki takım da iyi durumda fakat söylüyorum. Burada daha evvelki yıllarda rekabetin getirdiği ve devam eden bir sorumluluk var. Burada en büyük etken futbolculardadır. Neticede bir futbol maçıdır. Rekabet gayet tabi olacaktır. Gergin ve sabırlı olmayan daha avantajlı olacaktır."

"Rıza Hocanın bir zorluğu var"

"Şampiyonluk yarısında kimin avantajlı olduğunu 3-4 hafta sonra söylerim. Su önümüzdeki kritik maçlar oynansın görüntü daha net ortaya çıkacak. 23-24. haftada yukarıdaki tabloda ilk üç kim olacak konusunda net bir şey konuşabiliriz. 24. haftada şampiyonluğun belirgin adayları belli olur. Bu adaylar çok fazla olmaz. Son oynanan Sivasspor-Rize maçında Sivas ligin lideri uzatmada beraberliği kurtarabildi kendi sahasında. Kadro derinliği konusunda Rıza Hocanın bir zorluğu var. Sivasspor'un devam eden hem kupa hem de lig serüveni var. Bu konuda sorun yasayabilir."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal