Akıllara Seza film konusu ve oyuncuları

Yönetmenlik koltuğunda Serdal Genç’in oturduğu Akıllara Seza filmi konusu ve oyuncularıyla izleyenlerin dikkatini çekmeyi başardı. Peki Akıllara Seza film konusu nedir ve oyuncuları kimler? İşte sorunun yanıtı...

30.06.2022-09:10 - (Son Güncelleme: 30.06.2022-09:10) Akıllara Seza film konusu ve oyuncuları

Senaristlik görevini Alper Kıvılcım ile Özgür Bakar ikilisinin üstlendiği, yönetmenliğinde ise Serdal Genç’in oturduğu Akıllara Seza filmi özgün senaryosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran bir film oldu. 19 Temmuz 2019 tarihinde beyaz perdede vizyona giren romantik komedi türündeki Akıllara Seza filminin konusu ve oyuncuları film severlerin merak ettiği konulara arasında ilk sıralarda yer alıyor.

Akıllara Seza filmi konusu nedir?

1997 senesinde lise son sınıfta yer alan Mustafa, liseyi bitirmenin verdiği heyecan ve mutluluğu yaşamaktadır. Fakat Mustafa’nın mutluluğu mezuniyet törenine giderken kaza geçirmesi sonucunda yarım kalacaktır. Kaza sonrasında komaya giren Mustafa tam 22 yıl boyunca komada kalacaktır. 

Akıllara Seza filmi

Koma sonrasında aşık olduğu kız olan Seza’nın peşine düşen Mustafa, geçen 22 yıl boyunca hayatında pek çok şeyin değiştiğini görecektir. Mustafa 22 yıl sonrasındaki dünyaya ayak uydurmaya çalışacak fakat pek çok konuda çatışma yaşayacaktır.

Akıllara Seza filmi oyuncuları kimler?

Başarılı bir romantik komedi filmi olan Akıllara Seza filminin oyuncu kadrosu Haldun Boysan, İnan Ulaş Torun, Aslıhan Güner, Timur Acar, Kemal Uçar, Haldun Boysan, Sema Atalay, Erdem Baş ve Onur Sermik’ten oluşuyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal