Ahmet Nur Çebi: 'Bizim Rakamı Kabul Etmeyen Gelmesin'

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, belirledikleri transfer kriterlerinden asla taviz vermeyeceklerini belirtti ve açıklamalarda bulundu.

20.08.2020-09:15 - (Son Güncelleme: 20.08.2020-09:01) Ahmet Nur Çebi: 'Bizim Rakamı Kabul Etmeyen Gelmesin'

Beşiktaş'ta N'Sakala ve Mensah gibi iki önemli yıldızı transfer eden yönetim Welinton'u da sonlandırma noktasına getirirken, transfer kriterlerinde kesinlikle şaşmayacak. Yaptığı pazarlıklarla bütçeyi zorlamayan Başkan Ahmet Nur Çebi, bundan sonraki görüşmelerde de aynı sistemi deva ettirecek uygulayacak.

ÖNCELİĞİMİZ KULÜP BÜTÇESİ

Bu konu hakkında konuşan Başkan Çebi, 'Bizim önceliğimiz kulübün bütçesi. Geçmişte yapılan transferlerin sıkıntısını yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz. Biz tüm pazarlıklarda dik duracağız. Bize ne kadar baskı yapılırsa yapılsın geri adım atmayacağız. Bizim önerdiğimiz rakamı kabul etmeyen gelmesin. Taraftar ve medya üzerinden bize kimse baskı yapmasın. Boşa çaba harcamış olurlar. Asla mali konularda taviz vermeyiz. Herkes bunu bilsin' ifadelerini kullandı.

'UYARSA ALIRIZ'

Başkan Çebi değerlendirmelerini şöyle sürdürdü:

'Transferde alışılmışın dışında yöntemlerimiz olabilir. Her önerilen ismi inceleriz. Teknik ve mali kriterlerimize uyarsa alırız. Transferde tüm yönetim ve profesyonellerimizle birlikte hareket ediyoruz. Dışarıdan çok başlılık gibi gözükebilir ama son kararı hocamızla birlikte alırız. Yıllardır aslı astarı olmayan dedikodularla Beşiktaş'ın kasasından fazla para çıktı. Bu artık olmayacak. Beşiktaş'ın bir kuruşunu yedirmeyiz. Bizim önceliğimiz Beşiktaş. Kimse üstümüzde baskı kurmaya çalışmasın.'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal