Ahmet Nur Çebi: Ahmet Ürkmezgil Bu Konulara Açıklık Getirmeli

Beşiktaş, TAB Gıda arasında bugün düzenlenen imza töreni ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

15.01.2020-15:25 - (Son Güncelleme: 15.01.2020-15:18) Ahmet Nur Çebi:  Ahmet Ürkmezgil Bu Konulara Açıklık Getirmeli

Beşiktaş, TAB Gıda arasında bugün düzenlenen imza töreni ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Düzenlenen törende Başkan Ahmet Nur Çebi gündemle akalı açıklamalarda bulundu.

İŞTE AHMET NUR ÇEBİ’NİN AÇIKLAMALARI:

AHMET ÜRKMEZGİL'E CEVAP

"Ahmet Ürkmezgil ile birlikte çalıştık. Son 2 senede birbirimize şikayet etmekten başka bir şey yapmadık. O da, ben de muzdariptik. Bugün bakıyorum, muzdarip değilmiş gibi ifadeler söz konusu.
Ben kendisini aradım. Yanlış anlaşıldığını söyledi. Ahmet Ürkmezgil'in sanıyorum bir kırgınlığı var bize. Sanırım AVM'den kaynaklanan bir durum var. Verdiği mücadeleyi biliyorum. O konudaki desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Ahmet Bey'e emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum"

BİZ ATILAN BU İMZALARI GÖREMEDİK

"Bilmek başka şey, onaylamak başka şey. Herkes bilir ama onay makamı değilseniz başka bir şeydir. Biz geldiğimizde Futbol AŞ'nin yönetim kurulu kararlarında, asıl harcamalarını ifade eden futbolcu transferlerinin yönetim kurulu karar defterlerinde alınmadığını ve dolayısıyla Futbol AŞ'de yöneticilik yapan arkadaşlarda bir sorumluluk olmadığını söyledim. Değilse, Ahmet Bey gelsin ayrı şekilde değerlendirilir. Biz bu imzaları görmedik. Bilgisi olabilir ama onayı olup olmadığını bilmiyorum. Onayı varsa yönetim kurulu karar defterinde niye yok. Kırgınlık içerisinde bunları söylüyor. Bilmek başka şey, onaylamak başka bir şey. Ahmet Ürkmezgil bu konulara açıklık getirmeli"

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal