Ahmet Ağaoğlu: 'Polemiğe Girip, Konsantrasyonu Dağıtmayacağız'

Nihat Özdemir ile Fenerbahçe’yi karşı karşıya getiren ‘şike’ sözlerinin ardından Trabzonspor Yönetimi sessizliğini koruyor. Trabzonspor camiası ise polemiklere girmeden şampiyonluğa odaklanmış durumda.

12.06.2020-11:27 - (Son Güncelleme: 12.06.2020-11:25) Ahmet Ağaoğlu: 'Polemiğe Girip, Konsantrasyonu Dağıtmayacağız'

Türkiye Futbolu Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’in, “Avrupa’da pek çok ülkede benzer sorunlar oldu. Bizde 2010-2011’den sonra şike konusunda herhangi bir şey yaşanmadı” cümleleri, Fenerbahçe camiasından tepki görmüştü. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç başta olmakla birlikte sarı- lacivertliler Özdemir’e isyan ederken, bu aşamada Trabzonspor Yönetimi’nden sessiz kalması herkesin dikkatini çekmişti. Özellikle Fenerbahçe içinden pek çok kişi, “Nihat Özdemir bile açıkladı. Niye tepki vermiyorsunuz” diye eleştirirken, Başkan Ahmet Ağaoğlu bu olayla alakalı yakın çevresine açıklama yaptı.

CAS sürecine odaklandıklarını ve bütün eleştirilere kulaklarını tıkadıklarını belirten Ağaoğlu’nun, “Hem ligde hem kupada şampiyonluğa gidiyoruz. Önümüzde çok kritik 8 hafta var. Bu yolda kesinlikle polemiğe girip, konsantrasyonu bozmayacağız. Sadece sportif mesai yapacağız” açıklamasını yaptığı ortaya çıktı.

Yönetim aynı zamanda UEFA’dan gönderilen cezayı CAS’ta iptal ettirmek için yoğun çaba gösterirken, takımın gündemi ise tamamen şampiyonluğa odaklı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal