Adana'da Markette Çıkan Kavganın Sonu Karakolda Bitti

Adana'da, markette kadınlar arasında çıkan kavga karakola taşındı. Kavga sırasında market çalışanı kadınlar yaralandı.

27.05.2021-19:03 - (Son Güncelleme: 27.05.2021-19:03) Adana'da Markette Çıkan Kavganın Sonu Karakolda Bitti

Adana'da hırsızlık olayı etrafı birbirine kattı. 75 yaşındaki Ayşe B., 30 lira değerinde olan iki paket tereyağını alıp, çantasına attı. Durumu fark eden kasa çalışanı Sıdıka D., ise kadından şikayetçi olmak istedi. Bunun üzerine hırsızlık yapan kadın ve çocuklarıyla, market çalışanları arasında kavga çıktı. 

‘ZARARINIZA KARŞILIK 750 LİRA VEREYİM’ 

Ayşe B., ’Benim öksüzlerim var, yetimlerim var kimse duymasın, zararınıza karşılık 750 lira vereyim.’ İfadelerini kullandı. Evine giden Ayşe B., kızı Refika B., torunu M.K. ve Y.K.’ye durumu aktardı. Bunun üzerine Refika B. ve M.K. markete gelerek olay meydana getirdi. Çıkan kavgada market çalışanları Sıdıka D., Cemile N. ve Fadime S. yaralandı.

ŞÜPHELİLER ELE GEÇİRİLDİ 

Diğer yandan market çalışanları kapıyı kilitleyip şüphelilerin marketten çıkmasına önleyip durumu polise ve sağlık ekiplerine ihbar etti. Gelen ihbar üzerine polis ekiplerinin olay yerine gelmesiyle şüpheliler ele geçirildi. 

‘TARAFLAR BİRBİRLERİNİ ŞİKAYET ETTİ’ 

Yaralı market çalışanları da ambulansa alındı. Zanlı kadınlar ise polis tarafından götürülürken ‘Bunlar benim annemi gasbetti.’ şeklinde konuştu. SERBEST BIRAKILDI Taraflar birbirinden şikayet ederken, polis ekipleri tarafından ifadeleri alınıp serbest bırakıldı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal