Acun Ilıcalı sevgilisi Çağla Altunkaya ile göz kamaştırdı! Ilıcalı’nın aşk dolu paylaşımı sosyal medyada çok konuşuldu

Fernerbahçe’nin Yunan oyuncusu Dimitris Pelkas, Kiveli Marda ile dünya evine girdi. Birçok ünlü ismin akın ettiği düğün töreni Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleştirildi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan Acun Ilıcalı’ya kadar birçok ismin yer aldığı düğünde Acun Ilıcalı’nın ilk defa takım elbise giymesi sosyal medyada gündem oldu. Sevgili Çağla Altunkaya ile verdiği aşk pozu da çok konuşuldu. İşte o paylaşım…

28.06.2022-13:28 - (Son Güncelleme: 28.06.2022-13:51)

Fenerbahçe’nin başarılı futbolcularından Dimitris Pelkas, hayatını Kiveli Marda ile birleştirdi. Yıldız futbolcunun düğün törenine birçok ünlü isim yer alırken törende Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Teknik direktör Jorge Jesus’la birlikte birçok Fenerbahçeli futbolcu da yer aldı. Düğüne damga vuran isim ise Acun Ilıcalı oldu. Ilıcalı’nın tarzındaki değişiklik gözden kaçmadı. Sevgili Çağla Altunkaya’nın Ilıcalı’yı çok değiştirdiği söylenirken ilk defa üzerinde takım elbise görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Çağla Ayça Altunkaya ve Acun Ilıcalı’nın aşk pozu da sosyal medya da gündem oldu. İşte o paylaşım…

Acun Ilıcalı sevgilisi Çağla Ayça Altunkaya aşk pozu

Geçtiğimiz günlerde Zeynep Yılmaz ile evliliğinden olan kızı Leyla’nın lise mezuniyetine katılan Acun Ilıcalı, eski eşi ile birlikte kızının mezuniyet töreninde yer aldı. Şimdi Çağla Altunkaya ile bir ilişkisi olan Acun Ilıcalı törene eski eşi Zeynep Yılmaz ile birlikte katıldı.

Acul Ilıcalı Kızının Mezuniyetine KAtıldı

Sosyal medya hesabında 13.6 milyon takipçisi yer alan Ilıcalı, kızının mezuniyet töreninden görüntüleri de takipçileriyle paylaştı. Paylaşımın altına "Canım kızım ne çabuk büyüdün de mezuniyetini kutladık. Öğrenim hayatının babanın başaramadığı başarılarla dolu olacağından şüphem yok. Seni çok seviyorum" yazdı.

En son katıldıkları düğünde ise sevgilisi Çağla Altun ile tüm gözleri üzerinde toplayan Ilıcalı, takım elbisesiyle çok konuşulurken sevgili ile verdiği aşk pozu da sosyal medyayı salladı.

Acun Ilıcalı Çağla Altunkaya Paylaşım

Acun Ilıcalı Düğün

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal