Furkan Dede'nin yorumu Survivor Ekstra programını karıştırdı: Acun canlı yayına bağlanıp ağzına geleni söyledi

Ekranların sevilen yarışması Survivor’ın değerlendirildiği, Survivor Ekstra programında yorumcu olan Furkan Dede’nin o sözleri, Acun’u kızdırdı. Yayına bağlanan Ilıcalı’nın sözleri herkesi şaşkına çevirdi.

13.06.2022-12:26 - (Son Güncelleme: 13.06.2022-12:26)

Finale doğru yaklaşan Survivor’da heyecan her geçen gün artıyor. Yarışmanın bölümlerinin yorumlandığı Survivor Ekstra programında yorumculuk yapan Furdan Dede, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Acun Ilıcalı’yı kızdır. Yayına bağlanan ünlü televizyonu Furkan’ın sözlerine tepki gösterdi. 

Furkan Dede’nin sözleri Acun’u kızdır

Geçtiğimiz bölümlerde Ogeday’ın sakatlanması yarışmanın dengesini değiştirmişti. Duruma dair değerlendirme yapan Furkan Dede, Ogeday’ın sakatlığının gerçek olmadığını ima etmişti. Bu sözlerin üzerine canlı yayına bağlanan Acun Ilıcalı, "Soru işaretin varsa Dominik'i arayın doktorla konuşun. Senin samimiyetin ile ilgili soru işaretim var. Sakatlığı sorgulama" diyerek tepki gösterdi.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor Ekstra programının canlı yayında sinirler gerildi. Anıl'ın yarışmaya veda etmesi üzerine sinirlenen Furkan Dede, Ogeday'ın sakatlığına inanmadığını söyledi. Acun Ilıcalı ise finale günler kala yapılan yorumlara sinirlenerek canlı yayına bağlandı.

Nisa’nın eleme potasında olmasının sebebi Ogeday

Eleştirilerine devam eden Furkan Dede, Ogeday ve Nisa ilişkisi hakkında da, "Bugün Nisa potadaysa bunun sebebi sensin Ogeday. Sen nasıl Nisa ile birlikte hareket etmezsin ben anlamıyorum. İşin bir de duygusal tarafı var. Ne birlikteyim diyorsun ne değilim, ne seviyorum diyorsun ne sevmiyorum. Bu nasıl ilişki ya" ifadelerini kullandı.

Acun Ilicali Furkan Dede kavgası

Acun Ilıcalı yayına bağlandı

Furkan’ın Ogeday’ın sakatlığına inanmadığını ima ettiği sözlerin üzerine yayına bağlanan Acun Ilıcalı ise, "Furkan sen doktor olayına mı soru işareti diyorsun, öyle anlıyorum. Orada bir doktor var adamın mesleği o. Soruyu sor, soru ne?" diyerek sözlerine şöyle devam etti: "Risk alırsın aşırı acır ama çıkarsın, ödül de bireysel. Buradaki asıl konu şu, sen bütün konuşmanda düşüncesel zana geçtin. Ogeday'ın düşünceleriyle ilgili zanda geziyorsun devamlı. Yaptığı hareket üzerinden eleştirelim de sen bu yayını seyret suratında son derece agresif tavırla Ogeday'ın hareketlerini niyeti bu diyerek... Bunu yapmayın! Soru işaretin varsa Dominik'i arayın doktorla konuşun! Şu hassas dönemde niyetsel bilgi okuma işini bırakalım. Yarışmacıların hakkına giriyor oluyorsun’’ dedi.

Furkan’ın sözleri Acun’u çileden çıkarttı

Soru işaretleri olduğu konusunda ısrarcı olan Furkan’a sinirlenen Acun, "Senin samimiyetin ile ilgili soru işaretim var. Ben soru işaretine takıldım. Soru neymiş? Kardeşim sen adamın sakatlığını sorgulama! Sorgulamayın. Bu son derece yanlış" diyerek kızdı.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal