Hakan Ural’ın sözleri eski patronu Acun Ilıcalı’yı kızdırdı: ‘Acun’a konuş de konuşamaz’

Son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Hakan Ural, bu sefer de Acun Ilıcalı hakkında söyledikleriyle dikkat çekti.

17.06.2022-14:32 - (Son Güncelleme: 17.06.2022-14:32) Hakan Ural’ın sözleri eski patronu Acun Ilıcalı’yı kızdırdı: ‘Acun’a konuş de konuşamaz’

Kanal D’de yayınlanan magazin programında yorumculuk yapan Hakan Ural, yaptığı sivri çıkışlarla son dönemlerin en çok konuşulan isimler arasında. En son Süleyman Soylu ile yayın yapan ve siyasete gireceği konuşulan Hakan Ural, eski patronu Acun Ilıcalı hakkında söyledikleriyle herkesi şaşırttı. 

Hakan Ural’dan Acun’u kızdıracak sözler 

Bir dönem Ilıcalı’nın kanalında program yapan Hakan Ural, "Acun'a de ki 'açıkçası' kullanmadan konuş de, konuşamaz. Böyle kalır... Çok var öyle insan bu arada, görüyorum. 'Açıkçası'yı çıkar cımbızla, mesela bir cümle kurdu diyelim; 'Ben bugün açıkçası yarın geldim, gittim. İşte topu da aldım gittim.' Desen ki, şu 'açıkça'sını çıkarttım buradan. Sen yine aynı cümleleri kur. Ne fark edecek? Hiçbir şey... 'Açıkçası' dediğin şeyi söylememen gerekiyor. Yani 'açıkçası, hadi neyse' dersen yani açık açık söylemek istemiyorsun... Ama hem açıkçası deyip hem konuşmak çok garip değil mi? Zaten konuşuyorsun oğlum..." sözleriyle sosyal medyada büyük tepki çekti. 

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal