Abdülkadir Ömür: ‘En Büyük Hedefim Messi ile Oynamak’

Trabzonspor'un genç yıldızı Abdülkadir Ömür, en büyük hedefinin Barcelona'da Messi ile beraber oynamak olduğunu belirtti.

16.04.2020-13:36 - (Son Güncelleme: 16.04.2020-13:34) Abdülkadir Ömür: ‘En Büyük Hedefim Messi ile Oynamak’

Karantina zamanlarını ailesiyle beraber Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde sürdüren Abdülkadir Ömür, kendisine gönderilen program dahilinde idmanlarına devam ediyor. Köpeği ile beraber zaman geçirmeyi seven yıldız futbolcu Süper Lig'in tekrar başlamasını ise sabırsızlıkla bekliyor.

İYİ DÖNÜŞ YAPMIŞTI

Trabzonspor'un 29 Ağustos'ta UEFA Avrupa Ligi play-off karşılaşmasında AEK ile yapılan müsabakada gerçekleşen sakatlığın sonrasında menisküs ameliyatı olan Abdülkadir Ömür, uzun zaman sahalardan uzak kalmıştı. Çaykur Rizespor karşılaşmasında Sosa'nın yerine 87. dakikada oyuna dahil olarak yeşil sahalara yeniden dönen futbolcu, 1-1 beraberlikle sonlanan Gaziantep FK karşılaşmasında 20 dakika, 3-1 kazanılan Yeni Malatyaspor karşılaşmasında ise 90 dakika, 1-1 beraberlikle sonlanan Medipol Başakşehir müsabakasında ise ayağında ağrı hissetmesi üzerine maçtan çıkmıştı. Sakatlığının sonrasında iyi bir geri dönüş yaparak tempo yakalamaya uğraşan yıldız futbolcu coronavirüsü sebebiyle liglerin durdurulmasıyla özlem duyduğu futbola geri dönmek için sabırsızlanıyor.

‘SOSA'DAN ÇOK ETKİLENDİM’

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Abdülkadir Ömür, takım kaptanı Jose Sosa'nın çok özel bir yıldız olduğunu vurgulayarak, "Sosa bir önceki senelerde çok durgundu ve bazı sıkıntıları vardı. Tartışıldığı zamanlarda bile neler yapabileceğini gösteriyordu. O zamanlar ben anlamıyordum ama antrenmanlarda onunla aynı takımda olmayı çok istiyordum ve mutlu oluyordum. Ben pas yapmayı seven bir oyuncuyum. Pas yaparak kaleyi gitmeyi çok isterim. Sosa ile de pas yapmayı çok seviyorum. Gününde olduğunda enerjisiyle herkesi etkileyen bir yetenek. Onunla iyi bir ilişkimiz var. Ben onu, onun da beni sevdiğini biliyorum. Kaptan olarak da çok iyi bir karakter" ifadelerini kullandı.

‘EN BÜYÜK HEDEFİM BARCELONA'DA OYNAMAK’

Birçok Avrupa takımının transfer listesinde olan genç oyuncu, en büyük hedefinin Türkiye'yi yurt dışında en iyi şekilde temsil etmek olduğunu belirtti. Küçüklüğünden beri Barcelona forması giymeyi hayal ettiğini söyleyen yıldız futbolcu, "Barcelona'nın maçlarını izlemekten büyük bir keyif alıyorum. Iniesta'yı örnek alıyorum. Sahadaki duruşu ve saygınlık olarak önemli bir isim. Yetenek olarak ise beni Messi'ye benzettikleri için 2-3 sene içinde eğer ona yetişebilirsek onunla birlikte oynama hayalim var. Büyük bir Messi hayranıyım. En büyük hedeflerimden biri Türkiye en iyi şekilde temsil etmek. Hayalim Barcelona'da forma giymek ve tabii ki yetişebilirsem Messi ile birlikte oynamak" şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal