A Spor Türksat frekans ayarları 2022 - A Spor Digitürk, D-Smart, Tivibu ve KabloTV'de kaçıncı kanalda?

A Spor kanalı Türksat 4A uydusundan yayın yapan bir kanaldır. A SPOR frekans ayarlarını uydu alıcınız içine yüklemek için gerekli olan bilgiler ile birlikte A Spor Digitürk, D-Smart, Tivibu ve KabloTV'de kaçıncı kanalda olduğu listesini haberimizin detayında bulabilirsiniz.

22.05.2022-00:09 - (Son Güncelleme: 22.05.2022-00:09) A Spor Türksat frekans ayarları 2022 - A Spor  Digitürk, D-Smart, Tivibu ve KabloTV'de kaçıncı kanalda?

Televizyonunuzda A Spor kanalını izleyebilmeniz için gerekli olan frekans bilgilerini girmek için yapılan araştırmalarda 'A Spor Türksat frekans ayarları nedir? sorusun en çok yanıtı aranılan soruların başında geliyor. Fabrika ayarına döndürülme ya da frekans bilgilerinde bir soru yaşanması halinde uydu alıcısına yeniden girilmesi gereken frekans bilgilerine haberimiz içeriğinde sizler için yer verdik.

Türkiye’nin aktif olarak haberleşme uyduları olarak bilinen Türksat 3A ve 4A uyduları toplam 308 adet şifresiz olarak yayın yapan kanal bulunmakta. Bunlardan 70’i HD yayını diğer geri kalanı ise SD formatında yayın gerçekleştiriyor. Televizyonunuzda yaşadığınız bazı sorunlardan dolayı frekans bilgilerine ihtiyaç duyulması halinde bir araştırma içine girdiyseniz en güncel halini içeren A SPOR frekans bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

A Spor Türksat frekans ayarları 2022

A Spor Türksat frekans ayarları 2022

A Spor frekans ayarlarını 12053 olarak sinyal oranı ise 27500 yazmanız gerekecek. Ekrana polarizasyon yönü için H (Horizontal) - Yatay Doğu şeklinde ayarlama yapmanız halinde A Spor kanalına erişim sağlayabilirsiniz.

Kanal adı: A SPOR

Uydu : Türksat 4A

Frekans : 12053

Sinyal Oranı : 27500

Polarizasyon : H (Horizontal) - Yatay Doğu

FEC : 5/6

Audio PID : 1402

Video PID : 1302

Kapsama Alanı : Doğu

A Spor kanalının frekans ayarlarını nasıl yapabilirim?

A Spor kanalının frekans ayarlarını yapmak için ilk önce çanak anteninizin Türksat 4A uydusu için ayarlı olması gerekiyor. Türksat 4A uydusuna döndürülmüş olan çanak anteniniz var ise uydu cihazınızda bulunan kurulum menüsünden 'frekans ekle' menüsünü açın ve uydu adına Türksat 4A" seçin. Daha sonra alt kısımda yer alan frekans, polarizasyon ve sembol kısmına yukarıda belirttiğimiz frekans bilgilerini girin. Son kısımda yer alan "OK" tuşuna basmanız halinde A Spor kanalına erişim sağlayabilirsiniz.

A Spor Digitürk kaçıncı kanalda?

A Spor Dijitürk 32'inci kanaldan yayın yapmaktadır.

A Spor D-Smart kaçıncı kanalda?

A Spor D-Smart D-Smart 80. kanaldan yayın yapmaktadır.

A Spor Tivibu kaçıncı kanalda?

A SporTtivibu 77. kanaldan ve Türksat'tan şifresiz olarak yayın yapmaktadır. 

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal