TRT Spor Türksat frekans ayarları 2022 - TRT Spor Digitürk, D-Smart, Tivibu ve KabloTV'de kaçıncı kanalda?

Türksat 4A uydusunda bazı kanalların frekans bilgilerinin ne olduğu merak edilior. Merak edilen kanallar arasında TRT Spor'da bulunuyor. Peki TRT Spor Türksat Frekans ayarları nedir? TRT Spor Digitürk, D-Smart, Tivibu ve KabloTV'de kaçıncı kanalda? İşte detaylar...

22.05.2022-00:04 - (Son Güncelleme: 22.05.2022-00:04) TRT Spor Türksat frekans ayarları 2022 - TRT Spor  Digitürk, D-Smart, Tivibu ve KabloTV'de kaçıncı kanalda?

Bazı nedenlerden ötürü kaybolan kanallarla ya da buna benzer olaylarla karşı karşıya kalabilir veya televizyonunuzu fabrika ayarlarına döndürebilirsiniz. Bu gibi durumlarda ise yeniden kanalları kurmanız gerekmektedir. Kanal kurulumları için de kanalların frekans bilgilerine. Eğer TRT Spor kanalının frekans bilgilerine ulaşmak istiyorsanız buna içeriğimizden ulaşabilirsiniz. İşte detaylar...

TRT Spor Türksat frekans ayarları 2022

Kanal adı: TRT SPOR HD

Uydu: Türksat 3A

Frekans: 11054

Sinyal Oranı: 30000

Polarizasyon: V (Vertikal) - Dikey Batı

FEC: 3/4

Audio PID: 1703

Video PID: 1603

Kapsama Alanı: Batı

uydu

TRT Spor frekans ayarları nasıl yapılır?

TRT Spor'u izleyebilmeniz için öncelikle çanak anteninizin Türksat 4A uydusuna ayarlı olmalıdır. Türksat 4A uydusuna dönük çanak antenine sahipseniz uydu cihazınızdan kurulum menüsüne geliniz. Ardından bu menü içerisinde “frekans ekle” (bazı cihazlarda transponder ekle, manuel kanal arama ya da benzeri olabilir) tıklayın.

Uydu adı yazan kısımdan "Türksat 4A" seçin ve ardından hemen alt kısmında bulunan "Polarizasyon", sembol kısmına ise yukarıda belirtmiş olduğumuz frekansını girmelisiniz ve kanal artık listenizde yer almış olacaktır.

TRT Spor Digitürk, D-Smart, Tivibu ve KabloTV'de kaçıncı kanalda?

- Dijitürk: 86 ve 386

- D-Smart: 85

- Tivibu: 84

Işıl İlyas
isililyas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal