TRT Eba TV İlkokul Türksat frekans ayarları 2022 - TRT Eba TV İlkokul Digitürk, D-Smart, Tivibu ve KabloTV'de kaçıncı kanalda?

TRT Eba TV İlkokul Canlı izle, İlkokul öğrencileri için Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Din Kültürü, Sosyal Bilimler, Hayat Bilgisi dersleri Eba TV İlkokul da yayınlanmaktadır.

21.05.2022-23:57 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-23:57) TRT Eba TV İlkokul Türksat frekans ayarları 2022 - TRT Eba TV İlkokul Digitürk, D-Smart, Tivibu ve KabloTV'de kaçıncı kanalda?

TRT Eba TV İlkokul Türksat frekans bilgileri nedir? TRT Eba TV İlkokul Digitürk, D-Smart ve Tivibu'da kaçıncı kanalda? Türksat 4A uydu kanalları arasında yer alan TRT Eba TV İlkokul'un frekans bilgileri merak ediliyor. İşte detaylar...

Birçok nedenden televizyonunuzu fabrika ayarlarına geri döndürebilir ve bu durumda tüm kanalarını kaybedebilirsiniz. Bu durumda kanallarınızı getirmek için kanal frekans bilgilerini yeniden girmeniz gerekebilmektedir. Eğer böyle bir durum söz konusuysa ve TRT Eba TV İlkokul frekans ayarlarının nasıl yapılacağını bilmiyorsanız bu bilgileri sizler için derledik.

TRT Eba TV İlkokul Türksat frekans ayarları 2022 

Kanal adı: TRT EBA TV İLKOKUL HD

Uydu: Türksat 4A

Frekans: 12083

Sinyal Oranı: 13750

Polarizasyon: H (Horizontal) - Yatay Doğu

FEC: 2/3

Audio PID: 7201

Video PID: 7101

Kapsama Alanı: Doğu

Uydu

TRT Eba TV İlkokul frekans ayarları nasıl yapılır?

TRT Eba TV İlkokul'u izleyebilmeniz için öncelikle çanak anteninizin Türksat 4A uydusuna ayarlı olmalıdır. Türksat 4A uydusuna dönük çanak antenine sahipseniz uydu cihazınızdan kurulum menüsüne geliniz. Ardından bu menü içerisinde “frekans ekle” (bazı cihazlarda transponder ekle, manuel kanal arama ya da benzeri olabilir) tıklayın.

Uydu adı yazan kısımdan "Türksat 4A" seçin ve ardından hemen alt kısmında bulunan "Polarizasyon", sembol kısmına ise yukarıda belirtmiş olduğumuz frekansını girmelisiniz ve kanal artık listenizde yer almış olacaktır.

TRT Eba TV İlkokul Digitürk, D-Smart, Tivibu ve KabloTV'de kaçıncı kanalda?

- Dijitürk: 151

- D-Smart: 105

- Tivibu: 13

Işıl İlyas
isililyas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal