A Spor kaçıncı kanalda? A Spor uydu frekans bilgileri: A Spor, Digitürk Tivibuspor D-Smart , KabloTV kaçıncı kanalda?

Kayserispor Sivasspor Türkiye Kupası finalini yayınlayacak olan A Spor’un frekans bilgileri internet üzerinden araştırılıyor. Peki A Spor kaçıncı kanalda? A Spor, Digitürk Tivibuspor D-Smart , KabloTV kaçıncı kanalda? İşte A Spor uydu frekans bilgileri...

26.05.2022-19:45 - (Son Güncelleme: 26.05.2022-19:45) A Spor kaçıncı kanalda? A Spor uydu frekans bilgileri: A Spor, Digitürk Tivibuspor D-Smart , KabloTV kaçıncı kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşması olan Kayserispor Sivasspor maçını canlı olarak milyonlarca futbol severle buluşturacak A Spor kanalında Türkiye Kupası’nın dışında pek çok ligden canlı karşılaşmalar ve özet görüntüleri yayınlanıyor. Türkiye’nin en önemli spor kanallarından birisi olan A Spor’u canlı olarak izlemek isteyenler arama motorları üzerinden A Spor uydu frekans bilgilerini araştırmaya devam ediyor. Peki A Spor kaçıncı kanalda? A Spor, Digitürk Tivibuspor D-Smart , KabloTV kaçıncı kanalda?

A Spor, Digitürk Tivibuspor D-Smart , KabloTV kaçıncı kanalda?

Bu yıl sayısız Ziraat Türkiye Kupası maçını canlı olarak yayınlayan A Spor, kaliteli ve keyifli yayıncılık anlayışıyla yayın hayatına devam ediyor. Maçların dışında pek çok spor programını da yayınlayan A Spor’un uydu frekans bilgilerinin neler olduğu ve A Spor’un Digitürk Tivibuspor D-Smart , KabloTV gibi yayın platformlarının kaçıncı kanalında olduğu spor severler tarafından oldukça merak ediliyor. İşte A Spor uydu frekans bilgileri:

FREKANS: 12053 Mhz

SYMBOL RATE: 27500

POLARİZASYON: H ( Yatay )

FEC: 5/6

A Spor frekans bilgiler

A Spor kaçıncı kanalda?

D-SMART: 80. kanal

DIGITURK: 88. kanal

TİVİBU: 81. kanal

TELEDÜNYA: 142 ve 143 . Kanal.

Ziraat Türkiye Kupası’nın merakla beklenen final karşılaşması olan Kayserispor Sivasspor mücadelesini bu akşam saat 20.45’te canlı olarak A Spor ekranlarında izleyebilirsiniz.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal