Süper Lig yaz arası ne kadar sürecek? Süper Lig yeni sezon ne zaman başlıyor? TFF Süper Lig başlangıç tarihini duyurdu!

Gündemde merak edilen konular arasında yer alan, Süper Lig yeni sezonunun ne zaman başlayacağı İnternet üzerinde merak edilerek araştırılan konular arasında yer almaktadır. Peki, Süper Lig yaz arası ne kadar sürecek? Süper Lig yeni sezon ne zaman başlıyor? TFF Süper Lig başlangıç tarihi ne zaman? İşte merak edilen konular hakkındaki tüm detaylar sayfamızda yer almaktadır.

26.05.2022-18:18 - (Son Güncelleme: 26.05.2022-18:18) Süper Lig yaz arası ne kadar sürecek? Süper Lig yeni sezon ne zaman başlıyor? TFF Süper Lig başlangıç tarihini duyurdu!

Gündemde merak edilen konular arasında yer alan, Süper Lig yeni sezonunun ne zaman başlayacağı İnternet üzerinde merak edilerek araştırılan konular arasında yer almaktadır. Türkiye Futbol Federasyonu sonunda, profesyonel liglerde yeni sezonun ne zaman başlayacağını paylaşmış bulundu.

SÜPER LİG

Süper Lig yaz arası ne kadar sürecek? Süper Lig yeni sezon ne zaman başlıyor? TFF Süper Lig başlangıç tarihi ne zaman?

Süper Lig 2021 - 2022 sezonunun bitmesinin ardından, futbol severler yeni sezonun ne zaman başlayacağını şimdiden merak etmeye başlamış durumdalar.  İnternet üzerinde TFF'nin yapmış olduğu paylaşımla birlikte, 2022 - 2023 sezonunun merak edilen tarihleri futbol tutkunlarına paylaşıldı. 

TFF Kurulunun yapmış olduğu toplantının ardından, Süper Lig ve 1. Lig'de yeni sezonun başlangıcının 5 Ağustos gününde başlayarak, 14 Mayıs Pazar gününde son bulacağı paylaşılmış oldu.

TFF 1.Lig'deki Play-Off sürecinin yüzünden son lig karşılaşmasının 14 Mayıs'ta oynanarak sonrasında Play-Off periyoduna geçeceği düşünülmektedir. 2.Lig ve 3.Lig'de olan son durumda ise, Süper Lig ve 1.Lig'e kıyasla daha farklı olacak. 

Paylaşılan açıklamanın devamında ise, TFF 2.Lig karşılaşmasının 27-28 Ağustosta yapılacak karşılaşmasıyla, TFF 3.Lig'in karşılaşmasının da 3 - 4 Eylül'deki yapılacak olan maçlarla başlanacağı beklenmektedir.

TFF 2.Lig ve 2. Lig'de normal sezon karşılaşması da 29 Nisan 2023 gününde sonlanmış olacak. 

Nilay Kızıldemir
nilaykzldmr@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal