65. Eurovision Şarkı Yarışması İptal Edildi!

Avrupa Yayın Birliği tarafından yapılan açıklamaya göre 65. Eurovision Şarkı Yarışması'nın coronavirüs nedeniyle iptal edildi. Rotterdam yarışmaya 2021 yılında ev sahipliği yapacak.

18.03.2020-16:46 - (Son Güncelleme: 18.03.2020-17:05) 65. Eurovision Şarkı Yarışması İptal Edildi!
Avrupa Yayın Birliği tarafından yapılan açıklamaya göre, 65. Eurovision Şarkı Yarışması coronavirüs nedeniyle iptal edildi.

65. Eurovision Şarkı Yarışması'nın bu yıl Hollanda'nın Rotterdam şehrinde organize edilmesi öngörülüyor. Öte yandan Rotterdam'ın 2021'deki yarışmaya ev sahipliği yapması bekleniyor.

Konuya yönelik yapılan açıklama tam olarak şöyledir:
"Rotterdam'daki Eurovision Şarkı Yarışması'nın iptalini duyurmak zorunda olduğumuz için büyük bir üzgünlük içindeyiz. Geçtiğimiz birkaç hafta içinde Eurovision Şarkı Yarışması'nın devam etmesini sağlamak için birçok alternatif seçenek araştırdık.

Bununla birlikte, COVID-19'un Avrupa'ya yayılmasının yarattığı belirsizlik ve getirilen kısıtlamalar, Avrupa Yayın Birliği'nin (EBU) zor bir karar almasını gerektirdi. Eurovision Şarkı Yarışması'nın son 64 yıldır her yıl kesintisiz olarak izleyicileri birleştirmesinden gurur duyuyoruz ve dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca hayran gibi Mayıs ayında gerçekleşemeyeceği için çok üzüldük."

Önceki sene İsrail'de yapılan yarışmada Hollanda'yı temsilen katılan Duncan Laurence, Arcade adlı şarkısıyla birincilik ödülüne layık görülmüştü.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal