2 yıl sonra komadan uyandı! Uyanır uyanmaz ilk sözleri hayrete düşürdü

Amerika'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 2 yıl önce Amerika Birleşik Devletleri'nde evinde kanlar içerisinde bulunan ve komaya giren Wanda Palmer uyandı. Palmer uyandığı gibi bu hale nasıl geldiğini anlatırken kardeşinin kendisini bu hale getirdiğini söyledi.

18.07.2022-09:46 - (Son Güncelleme: 18.07.2022-16:40) 2 yıl sonra komadan uyandı! Uyanır uyanmaz ilk sözleri hayrete düşürdü

Amerika Birleşik Devletleri'nin Batı Virginia eyaletinde 2 sene önce yaşanan korkunç olayda şok gelişme yaşandı. Wanda Palmer, başına  aldığı darbe ile kanlar içerisinde yerde kalırken Haziran 2020 yılından 2022 yılına kadar komada kaldı. 2 sene boyunca kadına ne olduğu bilinmezken uyanan kadın kendisini kardeşinin bu hale getirdiğini söyledi.

2 yıl sonra gerçek ortaya çıktı

Şerif Ross Mellenger, "Oraya gittiğimizde öldüğünü düşünmüştük. Yaşadığını anlayınca hemen hastaneye kaldırdık" ifadelerini dile getirdi. Beyninde hasar oluşan Palmer’ı bu hale getirelim kim olduğu bilinmez ki 2 yılın ardından tüm gerçekler ortaya çıktı. 

2 Yıl Sonra Uyandı

Geçtiğimiz hafta bakım evindeki görevliler tarafından polis ekiplerine Palmer’ın  bir yerine geldi bildirildi. Şerif  Mellenger olayın ardından "Görgü şahidi yoktu. Evde Palmer dışında kimse yaşamıyordu. Kamera kaydı yoktu. Cep telefonu kaydı yoktu. Hiçbir şekilde yol alamadık" ifadelerini vermişti. Bilinci yerine gelen Palmer’ı  ziyaret eden polis ekibi gerçekleri öğrenince çok şaşırdı. 

Suçlu kardeşi çıktı

2 yıl sonra uyan Palmer Konuşurken zorlansa da kendisini bu hale getiren in erkek kardeşi Daniel Palmer  olduğunu söyledi. Palmer, kardeşinin kendisini bu hale getirene kadar döndüğünü ifade etti.  'Cinayete teşebbüs'le suçlanan Daniel Palmer tutuklandı.

Rabia Uzunağaç
rabiauzunagacc@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal