15 Temmuz'da Yaptıkları Gibi Sabaha Kadar Canlı Yayın Yapıp Türkiye Ekonomisini Yorumladılar!

Türkiye’yi her fırsatta aşağı çekmeye çalışan yabancı medya bu kez de dolar üzerinden Türkiye’ye darbe vurmaya çalışıyor.

24.11.2021-14:18 - (Son Güncelleme: 24.11.2021-14:18) 15 Temmuz'da Yaptıkları Gibi Sabaha Kadar Canlı Yayın Yapıp Türkiye Ekonomisini Yorumladılar!

Yabancı medya kanalları Türkiye’nin kuyusunu kazmaya devam ediyor. Türkiye’nin ekonomik sıkıntılar ile boğuştuğunu her fırsatta dile getiren yabancı medya şimdi de TL’nin dolar karşısındaki durumunu ekranlarına taşıdı. Türkiye’yi her fırsatta aşağı çekmeye çalışan yabancı medya bu kez de dolar üzerinden Türkiye’ye darbe vurmaya çalışıyor. Tıpkı 15 Temmuz günü aralıksız yaptıkları yayını şimdi de TL’nin dolar karşısındaki durumu için yaptılar. CNBC’e göre Türk lirası dolar karşısında tarihi düşüş yaşadı. Türk Lirası'nın döviz karşısındaki tarihi düşüşü CNBC ekranlarında 'Tarihi düşüş' olarak verildi.

BÜTÜN HAFTA ÇALIŞ AMA HİÇBİR ŞEY ALAMA

Bütün gün devam eden yayında Türkiye’nin ekonomik durumu aşağılanarak ‘Bütün hafta çalışıyorsun ve hiçbir şey alamıyorsun...' yorumu yapıldı. Gerçekleşen yayında merkez bankası başkanının görevinden alınmasından, bir süredir düşürülen faizlere ve enflasyonun %20 seviyesine gelmesine kadar birçok konudan bahsedildi.

ALGI OLUŞTURUYORLAR

Türkiye’deki enflasyonun yükselmesi ile insanların yaşam standartlarının düştüğü gibi iddialı söylemler içinde bulunan CNBC, algı oluşturarak insanları gerçeklikten uzaklaştırmaya çalışıyor. Kendi ülkelerinde yaşanan büyük krizleri görmezden gelmeye çalışan CNBC, başka ülkelerin sorunlarını büyüterek gündemi oyalama çabası içerisindeler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal