Balçova'da korkunç vaka! Balkon üzerlerine çöktü

İzmir Balçova'da son dakika yaşanan balkon çökmesi vakasında 3 kişinin yaralandığı ve hayati tehlikelerinin bulunduğu açıklandı

02.05.2017-00:59 - (Son Güncelleme: 02.05.2017-00:47) Balçova'da korkunç vaka! Balkon üzerlerine çöktü

İzmir'e bağlı Balçova ilçesinde yaşanan ve 3 kişinin yaralandığı olay da bir balkonun aniden çöktüğü kaydedildi. Balçova'da yaşanan balkon çökmesi vakasının akşam saat 21.45 sularında meydana geldiği belirtilirken, çöken balkonda bulunan 1 kişi ve alt katta balkonda yemek yiyen iki kişinin yaralandığı açıklandı. 

BALKONDA YEMEK YİYORLARDI

İzmir'in şirin semti Balçova'da akşam saatlerinde yaşanan olay da balkonda yemek yiyen iki kişinin üzerine üst kat balkonunun çöktüğü öğrenilirken, olay sırasında da çöken balkon da 1 kişinin bulunduğu resmedildi. Bolçova' yaşanan olay geçtiğimiz gece saat 21.45 sularında meydana geldi.  Eğitim Mahallesi Orhan Veli Sokak'ta yaşanan olay da 46 yaşındaki Bülent Öven bir apartmanın üçüncü katındaki balkonunda oturduğu sırada balkon çöktü. Çökmenin sebebinin henüz belirlenemediği kaydedilirken, aşağı katta ise iki ikişinin yemek yediği öğrenildi. Olay sırasında alt kat balkonunda yemek yiyen  40 yaşındaki Mehmet Emin Duyar ve 26 yaşındaki Ali Devran Bektaş yaralandı.  Çökme sonrasında çöken balkon da bulunan Öven'in de yaralandığı belirlendi.

MAHALE SAKİNLERİ HABER ETTİ

Ani yaşanan olaya şahitlik eden vatandaşın durumu hemen ekiplere bildirmsi sonrasıda vaka yerine gelen ambulans ekipleri, yaralıları hemen kurtararak müdahaleye koyuldu. Yaralıların ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldığı öğrenildi. Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde tedaviye Öven ile Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Bektaş'ın hayati tehlikesinin bulunduğu tedaviyi sürdüren doktorlarca açıklandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal