Yılmaz Özdil'den Kılıçdaroğlu'na Gerizekalı Çıkışı

Sözcü gazetesinde yazar olan Yılmaz Özdil Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu çok sert sözlerle eleştirdi.

28.04.2017-09:24 - (Son Güncelleme: 28.04.2017-16:16) Yılmaz Özdil'den Kılıçdaroğlu'na Gerizekalı Çıkışı

Türkiye’de 16 Nisan’da yapılan referandumda sandıktan Evet sonucu çıkmıştı. Anayasa değişikliği oylamasına halk Evet yanıtı vermişti.
16 Nisan seçimlerini Hayır cephesinde kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu 8.seçim yenilgisi aldı.

Kemal Kılıçdaroğlu her zamanki seçim sonuçlarının mağlubiyetini bir kurumun üzerine atmıştı. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu seçimleri Yüksek seçim Kuruluna bağlayarak kendi kötü gidişatını seçmenine unutturmak istemişti.

Sözcü gazetesinde yazarlık yapan Yılmaz Özdil seçim konusu köşesine taşıyarak Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi.

''KILIÇDAROĞLU KOLTUĞU BİR TÜRLÜ BIRAKMADI’’

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Guguk kuşu diyen Yılmaz Özdil, ‘’Seçimlerde yenilgilerine bir yenisini daha ekledi ama o oturduğu koltuğu ısrarla bırakmadı.’’ dedi.

Sözcü gazetesinde yazarlık yapan Yılmaz Özdil sözlerinin devamında Kemal Kılıçdaroğlu hakkında şunları söyledi: ''Kendi seçmenini gerizekalı yerine koymuş olan bir parti mi var? Yok. Ancak, Cumhuriyete karşı bir suç işleniyor bu hıyanete sessiz kalınmamalı’’ dedi.

KEMAL KILIÇDAROĞLU 8 SEÇİM KAYBETTİ

Cumhuriyet Halk Partisinde Genel Başkanlık yapan Kemal Kılıçdaroğlu şunana kadar 8 seçim kaybetti. Kılıçdaroğlu son olarak anayasa değişikliği referandumunda desteklediği ''Hayır'' cephesinden yenilgi ile ayrılmıştı.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal