Şenol Güneş'in 'İnce' Esprisi

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Beşiktaş'ta Şenol Güneş gazetecilere yaptığı açıklamada Muharrem İnce ile İsmail Küçükkaya’nın mesaj polemiğine gönderme yaptı.

26.06.2018-22:29 - (Son Güncelleme: 26.06.2018-22:30)

Yeni sezon hazırlıkları için Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde toplanan siyah beyazlı ekip, yoğun maraton için ilk antrenmanını yaptı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, tesislerdeki antrenman öncesinde oyuncularla bir süre toplantı yaptı.

Antrenmanın son bölümünde gazetecilerin yanına gelerek geçmiş bayramlarını kutlayan Teknik Direktör Şenol Güneş, muhabirlerle bir süre muhabbet etti.

MUHARREM İNCE GİBİ OLMASIN

Açıklamalarına Pazar günü yapılan seçimlerin vatana millete hayırlı olmasını dileyerek başlayan Şenol Güneş, basın mensuplarının kendisini aradığını da dile getirerel "Tatil boyunca telefonumu açmadım. Bazı arkadaşlar arıyor, açmıyorum telefonlarımı. Sonra Muharrem İnce’nin yaşadığı gibi problem olmasın" ifadelerini kullanan, Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce ile gazeteci İsmail Küçükkaya arasındaki mesajlaşma polemiğine gönderme yaptı.

KAMP İÇİN SLOVAKYA'YA GİDECEK

Beşiktaş, yarın yapacağı antrenmanla yeni sezon öncesinde hazırlıklarına Ümraniye’de devam edecek. Siyah-beyazlı ekip, 30 Haziran’a kadar İstanbul’da hazırlıklarını sürdürüp, sonrasında kamp için Slovakya’ya gidecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal